Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.060
- 25.382
- 3.183
evet Ahmet Arif kesen , neden takım iyi gidince kaybolup kötü gidince hep burda merak ettim ))
kaybolduğu yok banlandı o yav yoksa yine bişeyler bulurdu olumsuz kasacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet Ahmet Arif kesen , neden takım iyi gidince kaybolup kötü gidince hep burda merak ettim ))
AlalımVar birader
Ya aynısını berkan'a da diyordunuzTaylanı oğlanın sünnetinde oynatmam yahu.
tanımıyorum ki , ismini bile sen hatırlatmasan unutmuşum, kimseye destek yada köstek olmuyorum , münferit takılıyorum ben , şüphelendim kendisinden o yüzden sordumO artık giremez buralara
Eğer destekçisiysen ona göre saf alalım!!
Dembele olunca ekibe dahil edemedim kolpanın kralını
Bilmem ki dostum ayak tenisi ne alaka onu anlamadım. Bizim motz mu yoksa banlı şuan@Enis Savar sen misin birader?
literaturde satış hakkı diye bir hak yok ki. futbolcuyu oynatma hakkı (lisans) tek kulupte olabiliyor fifa kuralları geregi. diger tum ticari haklar paylaşılabiliyor. futbolcu ile geçerli mukavelesi olan kulup bjk ise sözleşme fesih bedelinin muhatabı bjk olur. bu bedelin başka kuluplerle nasıl paylaşılacagı benfica ile bjk arasındaki ikinci bir sözleşmenin konusu.bu dediğin şekilde bonservis 50/50 olmuyor işte, bjk satmak istemezse paranın %60 hatta daha fazlasına çökebilir , o yüzden satış hakkı Benficada diye biliyordum ben
Yoo Berkan'a öyle bir şey demedim. Taylan futbolcu falan değil. Top oynacağına Pride mride saçmalıkları peşinde koşuyordu. Bir an önce Galatasaray'da tekmeyi yemelidir diye düşünüyorum.Ya aynısını berkan'a da diyordunuz
haklı olurdu bu seferkaybolduğu yok banlandı o yav yoksa yine bişeyler bulurdu olumsuz kasacak
türkücü fotoğrafı koyunca beni sen zannettiBilmem ki dostum ayak tenisi ne alaka onu anlamadım. Bizim motz mu yoksa banlı şuan
Şu an müsait değilim
Yok yav seni ben sanmadı olumsuz kasanı ben sandı ben de ara ara o işlere giriyorum söylemesi ayıptırtürkücü fotoğrafı koyunca beni sen zannetti
hmm olabilir dün akşam bende makarasina Okanla epey yangın kastım ))Yok yav seni ben sanmadı olumsuz kasanı ben sandı ben de ara ara o işlere giriyorum söylemesi ayıptır