Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ertem şaşırttı sanki biraz
net haklı bu arada
net haklı bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Popescu Barcelona kaptanı olarak transfer edildi bize. Muadili olarak bir oyuncumuz yok kadroda.Katılmıyorum.O kadronun asıl olayı Okan-Emre-Suat ve önlerindeki Hagiydi.Şu an o kalitede orta sahayı 100m euro harcasak kuramayız.Boey Caponeden çok daha iyi bek oyuncusu mesela diğerleri tartışılabilir.
net haklı bu arada
net haklı bu arada
Biz bu oyuncuları alamayacaktık ama bunları alamayan avrupa kulüpleri bizim alma ihtimalimiz olan oyuncuları alıp oynatacaklar. Domino etkisi yaratıyorertem şaşırttı sanki biraz
net haklı bu arada
zeynep kamil'de dogsa olmuyor mu?Hayır oradan gidip almak da alt yapı başarısıdır, çocuk Samandıra’da mı doğacaktı
haber nebu senol gercekten talihsiz konusmus, spor dijital sonuna kadar hakli!
baya vasattı şimdi olsa her maç sövülürdü keza bülentedePopescu Barcelona kaptanı olarak transfer edildi bize. Muadili olarak bir oyuncumuz yok kadroda.
o domino bize ulasana kadar enerjisi kalmazBiz bu oyuncuları alamayacaktık ama bunları alamayan avrupa kulüpleri bizim alma ihtimalimiz oyuncuları alıp oynatacaklar. Domino etkisi yaratıyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
akilli senor filozofu hatayin rivada calistigini biliyorum, gecen sezonda yapabilirlerdi diyor, sehir yok olmus bu adamin derdine bak.haber ne
Hiç sakat gibi durmuyor ki. Rapor falan da yayınlanmadı.Sakatlandı
Arda nin gitmesi hiçbirsey ifade etmiyor çünkü abartilan bir çocuk.
Popescu mu?baya vasattı şimdi olsa her maç sövülürdü keza bülentede
Artı bütün oyuncu ve menejerlerde artık bizede arabistandan uçuk transfer teklifi gelirmi düşüncesi var okan hoca yada yönetim bu söylemlerinde haksız değiller benceBiz bu oyuncuları alamayacaktık ama bunları alamayan avrupa kulüpleri bizim alma ihtimalimiz oyuncuları alıp oynatacaklar. Domino etkisi yaratıyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi