Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 - 2 hafta once bazi arkadaslar " transferler tamam ama sponsorlukta sinifta kaldilar" demislerdi. Simdi neredeyse 21 milyon euro garanti oldu. Belki 30 milyona dayanacak. Transfer konusunda 1 - 2 hafta sabredelim.
1-2 hafta once nasil transferler tamam deniyor?

En iyi ve yerli oyuncusunu bu fiyatlara kaptıran f3 takımını tebrik ediyorum, bunlar bırak şampiyon 2. bile olmazlar artık, herkes Ferdi vs diyordu gerçekçi olalım bekin maça etkisi belli, ama playmaikerın etkisi tartışılmaz, şimdiden 24. şampiyonluğumuz hayırlı olsun, inşallah bir aksilik olmaz ve İcardi takımımıza katılır, sezonun parlayan yıldızı adayımda net olarka en iyi yerli statüsü oyuncusu olacağını düşündüğüm Yusuf DEMİR hoca inşallah kişisel bir problem yaşamamıştır. Bu arada Arda net olarak güncel piyasada 30€ ederdi.

hayır, arda 2005-2006da oynadı manisada 19 yaşındayken

Doğrudur ben benzet yaşları kast ettim. Sonuçta uçurum değil olmadığı gibi Arda T. Dönemi ile bu zaman biraz farklı. O dönemler öyle 18-19’luk oyuncuya bakış oldukça farklıydı. Yine de uçurum yok 1 yaş farkından bahsediyoruz. Bence şartlarda farklı. Biri feneve geçiş yaptı diğeri ortamdan kendisi sıyrıldı. Zaman gösterecek.

Arda sırf fenerde 1 sene daha kalmamak için real madiridi seçmiş AHAHHAHAHAHAH böyle rezillk yok speysde fenerlıler ardaya sövüyor ahahahah

Benim arkadaş kuştepe gaspa uğramıştı. Babası yeni deri ceket almıştı gündüz vakti soydular çocuğu :)))

eskiden oralarda çok konfeksiyon vardı

o yaşta 100 kiloluk bir dikiş makinesi çalmaya çalışmıştık tabi sonunda dayak yemiştik yakalanınca 😂

maç günleri köftecileri kafalardık beleş köfte yemek için

hey gidi günler

Arda Turan,19 yaşında çatır çatır şampiyonlar liginde ve ligde iş yapmıştı bizde.Arda güler 18 yaşında ama daha bir şey kanıtlamadı sadece yeteneği var o belli.

12 yıl önce 13 milyon euroya sattık Arda’yı,şimdinin belki 25-30 milyon eurosu.O kadar abartmayın o zaman şimdiki gibi programlar yoktu anında adamı keşfet.
cocugu turk futbol tarihinin en kariyerli topcusuyla kiyaslamissin sonra da bize abartmayin diyorsun.

Tek endisem eger play offlari gecip UCL yaparsak Nelson'un filan cikis parasinin odenmesi.

Arda Turan,19 yaşında çatır çatır şampiyonlar liginde ve ligde iş yapmıştı bizde.Arda güler 18 yaşında ama daha bir şey kanıtlamadı sadece yeteneği var o belli.

12 yıl önce 13 milyon euroya sattık Arda’yı,şimdinin belki 25-30 milyon eurosu.O kadar abartmayın işi,o dönemler şimdiki gibi programlar vs yoktu anında adamı keşfet.
Arda Turan 2005 yazında Akdeniz oyunlarinda Cafercan Aksu ile beraber finale kadar getirdiler finalde İspanya ya kaybettik Arda Turan da çok hızlı bir oyuncu değildi ama çalışkan oyuncuydu oyun görüşü yetenekleri ile birleşince zıpladı zaten.

arda güler baya değişik bi topçu bence ben tr liginde şöyle bir asist hatırlamıyorum sneijder fln atmıştır anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt