- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.735
- 5.093
Orana bağlı ama 200-300 milyon gelir garanti.Reis bedelli yapqcakmşız hissesi olanlar sövüyor ordan ne kadar gelir tahmini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orana bağlı ama 200-300 milyon gelir garanti.Reis bedelli yapqcakmşız hissesi olanlar sövüyor ordan ne kadar gelir tahmini
cocugu turk futbol tarihinin en kariyerli topcusuyla kiyaslamissin sonra da bize abartmayin diyorsun.
arda güler baya değişik bi topçu bence ben tr liginde şöyle bir asist hatırlamıyorum sneijder fln atmıştır anca
Geleni direkt bbye kullanacaklar sanırımOrana bağlı ama 200-300 milyon gelir garanti.
96/2000 dönemi şu an olsa Hagi sakat diye istenmez, FT fener maçında kovulur, Popescu için de kim getirdi bu Rumeni derdi taraftar.
Baştan sona rezil bir taraftar topluluğu var, herkese bok atan, hiç bir haltı beğenmeyen bir zihniyet.
Bu sene Sevilla'nın çok fazla maçını izledim. Baya kötü bir sezon geçirdi. İyi maçını pek görmedim. Zaten Acuna'ya kaptırdı formayı da. Sevilla taraftarı da kendisinden memnun değil.geçen sene seviyada al aldı
roma maçında fernando nal topluyordu ama telles baya iyiydi
fb maçında stoper oynadı diye kötüydü
İspanya'da bundan daha yumuşak savunmalara karşı oynayacağını mı düşünüyor?Çocuğun en kötü maçını seçmişler![]()
540 milyon, 1,08 milyara çıkacak. %60'ını kulüp verecek, gerisini hissedarlardan alacaklar. 370 milyon falan yapıyor.Reis bedelli yapqcakmşız hissesi olanlar sövüyor ordan ne kadar gelir tahmini
Bütün avrupa sırt çevirmesi lazım o puştlaraBu Arabistan'a kaçan futbolcular Ocak ayında paramızı alamıyoruz diye kaçarlar öyle bir olacakmış gibi hissediyorum
Bunu Okan hoca da söyledi, yeni fırsat oradan gelebilecek oyuncular diyeBu Arabistan'a kaçan futbolcular Ocak ayında paramızı alamıyoruz diye kaçarlar öyle bir olacakmış gibi hissediyorum