Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu sene oyuncu satmayıp mümkün olduğunca avrupa standardında oyuncu bağlamaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.
Kalanları da bir şekilde ikna edip serbest kalma bedellerini yükseltmek için çabalamamız lazım.
Seneye bilmem de devre arasında müthiş bir para akışı olacak futbolda bu kaostan yararlanmamız lazım bizim de.
Arabistana gidebilecek 40'a yakın orta ve üst seviye futbolcu kontenjanı var. Zaniolo, Nelsson, kamada gibi oyuncular seneye acayip para eder. İyi işlersek barış alperden bile 20 üstü beklentim doğabilir.

Güzel olurdu da planlanan Antony-Harry Kane-Rashford eğer Harry Kane değil de diğer forvetlerden 1 tanesi gelirse Sol kanatta bol bol Garnacho izleriz forvette de Rashford oynar.Bu sene güzel 1 4-3-3 sistemli Manchester United izleyecez gibi reis..

Kaleci ve tüm defans yenilensin o zaman izleriz. :asd:

nelsson un gitmemesine sevindim ben teklif olmamasına 1 yıl daha kalsın istiyordum zaten yerini doldurmak zor :asd:

Şakkadanak 6m imza parası teklifini koyarasın önüne.
Ş.ligi çeyrek finale 1 milyon, Uefa finaline de 1 milyon başarı bonusu koyarsın aklı oynar. Bunların hedefi var der.
Takıma baksana 23 yaşında bir sonraki çıtası Juventus olan 35 milyon euro serbest kalma bedeli olan italyan azman var kamada kim oluyor da şu ortamda ülke seçmeye çalışıyor.
Çabalar çok çalışır kendini tekrar gösterirsen 1 sene sonra sağlam kulüplerden teklif gelir zaten dünyada üst seviye oyuncu kalmayacak senede deli dehşet bir transfer dönemi yaşanacak oyuncular 1 senelik sıçrama yapabileceği kulüpleri tercih etmeli şu dönemde.
Örneğin Napoli, Villareal, Leverkusen vs gibi.

Sen kendine göre haklısın ama bu şekilde yürümüyor işler.Okan hoca olsun Erden bey olsun bizim ligin en son seçenek olarak tutulduğunu açıkladı.Onlardan ümidi kesince bizimle masaya oturuyorlar.Bunu hemen değil ama yavaş yavaş değiştirebiliriz takımımıza özel.Yüksek satışlar avrupada her sene başarı vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt