Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.657
- 11.087
- 1.838
paredes derinde kalan bir adam degil mi? torreira'nin one yaklasmasi lazim. o zaman da bekler cikamaz. gecen sene torreira var diye bekler vizir vizir cikiyordu.Paredes halleder o işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paredes derinde kalan bir adam degil mi? torreira'nin one yaklasmasi lazim. o zaman da bekler cikamaz. gecen sene torreira var diye bekler vizir vizir cikiyordu.Paredes halleder o işi
boşver Sergen önemli bir şahıs değilLale kim ya
Pek katilmiyorum iyi futbol oynamadigimiz noktasina. Iyi futbol icin klasik cevap ve aciklama, iyi futbolcularla oynandigi. Eldeki isimler ve jenerasyon oldukca kisitliydi bana kalirsa. O seviyedeki isimlerle alinabilecek onemli bir basariyi aldi. Son dakika cevirilen maclar icin yer yer sans konusu devreye girmis olabilir ancak sakatliklar, kirmizi kartlar vs de olayin obur yani. Son Almanya maci, yari final, bence harika cok iyi oynamistik. Bugun bakinca rezil durumdayiz mesela bana kalirsa.
madem elalemin genclerine bu kadar ilgilisiniz.gercekten yetenekli olanalrı yazalım
fbde yasir boz(fiziği hallederse büyük yetenek-yoksa en fazla turkish ludovic guily olur)
bjkde semih kılıcsoy
bursa da ahmet cobanoglu ve bütün bursa u 15 takımı
basaksehirde deniz dilmen ve batuhan çelik
altınordu ege arslan
Almanya maçına katılıyorum, maçların çoğunda yazmamın tek nedeni de o maç açıkçası ama o maçtaki oyunu da mucize atlanan turlardan sonra gelen özgüven ve inançla beraber, üstüne sıfır baskıyla oynamanın rahatlığına bağlıyorum. İlk maç zaten rezaletti. İsviçre maçı da uzun süre kötü gitti, aşırı yağmur falan da bozmuştu gerçi o maçı. Asıl hedef maç Çek Cumhuriyeti'ne karşı da 2-0'a kadar zaten top oynamadık, hatta 3-0 da olabilirdi diye hatırlıyorum. Ondan sonra işte koskoca Peter Cech rastgele bir ortayı saçma sapan elinden kaçırmasa orada eleniyorduk muhtemelen. Yoksa ben fazla pozisyon falan bulduğumuzu hatırlamıyorum o gole kadar... Hırvatistan maçını kötü oynayarak da olsa dengede götürmeyi rakip güçlü diye başarı mı sayıyoruz bilmiyorum ama aklımda kalan adamların çok gol kaçırdığı ve bizim rakip kaleye gidemediğimiz, en azından normal sürede yani... Kısacası ben Almanya hariç her maçı "neden bu kadar kötü oynuyoruz" düşüncesiyle izlediğimi hatırlıyorum ve turları geçmemiz sadece skorların gelişimi değil oyun olarak da mucize gibi geliyordu bana...
Sakatlıklara gelince, o turnuvadaki sakatlıkların biraz da turnuva öncesi Scott Piri miydi neydi hayvan gibi fizik yükledi diyorlardı, ondan olması kuvvetle muhtemel. Maçların sonuna diri kalmamız da ondan olabilir ama yan etkisi de işte her maç patır patır dökülmesi birilerinin. Yani şanssızlık olmayabilir.
Allah akıl fikir versin
Tamam sanssizlik olmayabilir ancak turnuva icinde olabilen durumlar. Boyle bakinca, dedigin gibi, maclarin son anlarinda ve uzatmalarda da diri kalmamizi buna borcluyuz. Bir yerden kazanirken obur taraftan birseyleri feda edebiliyorsun bir de en basa donuyorum oyuncu kalitesi derken salt yetenek degil fizik ve mental kalitedende bahsetmistim. Bu da buna bir ornek. Hirvatistan bizden kat be kat iyi bir takim olmustur her daim. Belki 99-2001 arasi haric onun disinda kesinlikle bu boyleydi. Ekol bir ulke, DK ve AS gediklisi bir ulke ki genelde de iyi isler yapiyorlar. Benim aklimda kalan nice isimler mevcut gecmisten. Onlari elemek bence buyuk is ki diger ekipte Cek Cumhuriyeti idi. Bence zor bir gruptan ve turlardan devam ettigimiz bir turnuvaydi bu basariyi kucumsemek bence buyuk bir hata olur.
Güney Koreli orta saha oyuncusunu övüyolar reiste Samsunspor'un forvete Marega'yı almasını ister miydin?Fenerliler emre Demir’i övmeye başlamadı mı hala yav 17 yaşında Barcelona gören futbolcu diye arşa çıkarmadılar mı hala
Nakamuradir Japonların kralıhonda daha iyiydi
Shinji Kagawa1 tane Manu'da oynayan vardi. Koreli miydi o?Eski Dortmundlu degilm
1 tane Manu'da oynayan vardi. Koreli miydi o?Eski Dortmundlu degilm