Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutandan çok ümitliyim bu sene beklenen patlamayı yapacaktır 10 numaraya cuk oturur eğer iyi oynarsa

Eger 10 no oyuncularinin hepsi kalir bir de Kamada gibi bir isim transfer edilirse cok ciddi rekabet olacak:

Kamada Mertens Yusuf Morutan Yunus

Kamadanin rotasyonu icin 1 tane cok iyi oyuncu cikar buradan rahatlikla.

8m euro bonservis,5m euro net+2m euro bonus yıllık aldık gitti.Yok öyle 20 milyon bonservis 10 milyon yıllık falan

Boey Nelsson Abdülkerim Angelino/Sosa

Torreira Paredes

Zaniolo Kamada Kerem

İcardi

İcardi dahil 4 transferle CLde iddiali olabiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaniolo Kamada yerine Rashica Zaniolo olsa dahi bence iddialıyız. 10 numara transferini daha düşük öncelikli görüyorum.

1. Icardi
2. Icardi
3. Icardi
4. Paredes
5. Sol bek
6. Rashica
7. 10 numara

Nelson Boey neden gitsin istiyorsunuz ki ?

Sanki yıllarca ucuza oyuncu alıp yetiştirip sattık.Başarılı oyuncu ve giden her oyuncunun yerine birini koymak için hep yıllarca bocaladık.

Ben 37 yaşındaki Muslera'nın bile yerine yıllarca birini koyamayacağımızdan eminim.Hep böyle oldu.

Nelson gibi genç yaşta bu kadar olgun stoper ve Boey gibi atletik avrupalı bek bulamayacağımızdan eminim.Büyük takımlar lig şampiyonu olan takımlarının omurgasını bozmazlar.Avrupa şampiyonu olsak anlarım.

Oyunculara teklif gelmemesi bence güzel haber.10 oyuncu gönder 15 oyuncu al yapan takımların durumu ortada.Sağlam omurgayı koruduğumuzda Berkan bile bize iyi oyuncu geldi.Keza kademe açığı veren Kazımcan kadro kalitesinden dolayı hücum yönüyle parladı.Sağlam omurga oyuncuları oynatıyor.Biz bu noktada Berkan'a,Yunus'a,Emin Bayram'a neden teklif gelmiyor diye üzülebiliriz sadece bence.Omurganın oynattığı oyuncular.

Oyunculara teklif var. Ben kalacaklarını da düşünmüyorum. Tok satıcı olduğumuzu göstermek adına yapılan bir açıklamaydı ki öyleyiz. Satmak zorunda değiliz çünkü satarsak yeniden almamız gerekecek belki daha az maliyete. Bu iş henüz tamamlanmış değil. Zaman gösterecek.

- Sol bek için listede ki isimlerden birisi olur özellikle Angelino çok iyi olur
- Mevcut piyasa koşullarına bakacak olursak Paredes söylenen bonservis ve yıllık ücrete hemen gelsin
- 10 numara mevkii için Kamada alınırsa oyun sistemimize müthiş katkı sağlar
- Forvet için İcardi dışında kim gelirse uzun süre gözler İcardiyi arar
- Yedek forvet kesinlikle ne zaman sahaya atsak iş yapacak birisi olmalı özellikle zaman zaman ikinci forveti denemekten kaçınmayan hocamıza çift forvet oynamayı bilen bir forvet çok iyi olur

Belirtmiş olduğum 5 transfere ek olarak iyi bir yerli kaleci ile 21 yaş altı kontenjanında değerlendirilecek potansiyelli gençler ile seneye 3 kulvarda da başarılı olmamız sürpriz olmaz ...

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin Inter Milan'da oynadığı dönemde birkaç yıl yaşadıkları İtalya'ya dönmesi için baskı yapıyor. Suudi Arabistan'ın önerisi şimdilik Icardi tarafından kesin olarak reddedilmedi.

aynı haberde bu da yazıyor :(

fener gol kralı ve en yetenekli oyuncusunu kaybetti

bunlar enteresan patlayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt