Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson Boey neden gitsin istiyorsunuz ki ?

Sanki yıllarca ucuza oyuncu alıp yetiştirip sattık.Başarılı oyuncu ve giden her oyuncunun yerine birini koymak için hep yıllarca bocaladık.

Ben 37 yaşındaki Muslera'nın bile yerine yıllarca birini koyamayacağımızdan eminim.Hep böyle oldu.

Nelson gibi genç yaşta bu kadar olgun stoper ve Boey gibi atletik avrupalı bek bulamayacağımızdan eminim.Büyük takımlar lig şampiyonu olan takımlarının omurgasını bozmazlar.Avrupa şampiyonu olsak anlarım.

Oyunculara teklif gelmemesi bence güzel haber.10 oyuncu gönder 15 oyuncu al yapan takımların durumu ortada.Sağlam omurgayı koruduğumuzda Berkan bile bize iyi oyuncu geldi.Keza kademe açığı veren Kazımcan kadro kalitesinden dolayı hücum yönüyle parladı.Sağlam omurga oyuncuları oynatıyor.Biz bu noktada Berkan'a,Yunus'a,Emin Bayram'a neden teklif gelmiyor diye üzülebiliriz sadece bence.Omurganın oynattığı oyuncular.
Geçen sene marcao satilmasaydi elimizde patlamışti gitmesini istemeyen çoktu.
İşini iyi bilen yönetim olursa rahat dolar yeri, özellikle stoperlerin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene marcao satilmasaydi elimizde patlamışti gitmesini istemeyen çoktu.
İşini iyi bilen yönetim olursa rahat dolar yeri, özellikle stoperlerin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dolmaz. Hele yaş açısından muadilini bulmak imkansız. 22 yaşına kadar 200 küsür maça çıkmış kaç tane stoper biliyorsun? Tek tük oynamamış o maçları da kaybetmişsin öyle bir ağırlığı var. Performansında neredeyse gram oynama olmuyor. Nelsson Marcao'ya benzemez. Yerine koyacağın adamın kalitesizliği Apo'yu da düşürür. Rahat dolarmış yeri, zırva.

Dolmaz. Hele yaş açısından muadilini bulmak imkansız. 22 yaşına kadar 200 küsür maça çıkmış kaç tane stoper biliyorsun? Tek tük oynamamış o maçları da kaybetmişsin öyle bir ağırlığı var. Performansında neredeyse gram oynama olmuyor. Nelsson Marcao'ya benzemez. Yerine koyacağın adamın kalitesizliği Apo'yu da düşürür. Rahat dolarmış yeri, zırva.
Biz emrahla geçen sezon baya bakinmistik nelssonun tecrübesine en yakın isim buydu başka ikinci ismi bulamamıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt