Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.309
- 58.475
- 3.383
rüyadan da öte bişey ya bu yaşta marcaya kapak olmak falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir seviye gösterdi ki yerine gelen adam 25 atsa bir tane karşı karşıya kaçırsa İcardi olsa bunu atardı denilecek o yüzden İcardi kesinlikle gelmeli ...Dünyaları da alsak Icardisiz eksik kalacağız…
Eski Dortmudlu degil yazmistim
Paran yetecek mi wandanin yuz kremine? Durduk yere şerefsiz olma rtsWANDA ABLAMMMMMMMMMMM
ICARDI GELIRSE YÜZ KREMINI ALMAZSAM SEREFSIZ OLAYIM
Geçen sene evet bu sene biraz zorAlabilinecek birisi mi?
Tipi fiziği ben futbolcuyum diye bağırıyor.
Marcao gitti (24) daha iyisini aldik abdulkerim(28)Dolmaz. Hele yaş açısından muadilini bulmak imkansız. 22 yaşına kadar 200 küsür maça çıkmış kaç tane stoper biliyorsun? Tek tük oynamamış o maçları da kaybetmişsin öyle bir ağırlığı var. Performansında neredeyse gram oynama olmuyor. Nelsson Marcao'ya benzemez. Yerine koyacağın adamın kalitesizliği Apo'yu da düşürür. Rahat dolarmış yeri, zırva.
rabbim korusun
Ben dahil cogumuz febe maci performansindan dolayi istemiyoruzgaassaray taraftarı akıllanıyor sanırım telles eşşeğini istemeyenler çoğunlukta
Bugün en çok caneri izlemek istiyorum
Fransa ligi normalde temmuz sonlarinda baslardi. Psg antremanlara baslamadi mi hala? Basladiysa icardiye sen gelme, istedigin gibi takil mi dedi?Icardi konusunda bir aydır bütün yorumcular vs. goygoy yapıyor ama adam hala tatilde, ciddi bir görüşme olmadı bildiğim kadarıyla. Bence ilk görüşmede anlaşıp teklifimizi kabul edecek kral.