Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real'in stoper rotasyonundan herhangi bir elemanı düşürsek çok yaman olur.

barca gordu diye simardi sanirim ama yusuf gercekten yetenekli topcu. form bulursa cok can yakacak yeter ki sans verilsin

8 sene kaldı şampiyonluklar kazandı kısmında bayılmışım kakajajajsjjsjs 3 tane kupa kazanmış biri de 10-11 :)

Adamlarin efsanesinin bizim yunus kadar kupası var

Bunu gecen ben de yazmistim.

Ilk defa gecen sezon komple bir sezon takimda yer alan 22 yasindaki Yunus'un 8 sene oynayan Alex ile kupa sayisi ayni. Yunus ( 3 Lig, 1 kupa, 1 Süper Kupa), Alex ise sikeli sampiyonlugu saymazsak ( 2 Lig, 1 kupa, 2 Süper Kupa). Yunus'un bir de ADS ile TFF sampiyonluk kupasi da var. Teknik olarak Yunus 6 Alex 5 kupaya sahip.

Hagi ile kiyaslamaya cüret ettikleri kulüp efsanelerinin kupa sayisi 22 yasindaki Yunus'tan az.

Bence bizimkiler oyuncu satma işinde cuvalladilar, muhabirlere teklif var teklif var diye haber yaptırdılar ama muhtemelen tek kuruş resmi teklif yok
Erden Timur ve Dursun Ozbek kendileri canli yayinda aciklamadilar mi? Muhabirlerin birsey demesine gerek yok zaten teklif var bir kac oyuncumuza diyen kendileri. Yalan konusacak halleri yok, ama teklif var diye illa satilacak diye birsey de yok. Demek bizim arzuladigimiz miktarda gelen bir teklif yok , bu durumda kimseyi satmamalari normal.

Erden Timur ve Dursun Ozbek kendileri canli yayinda aciklamadilar mi? Muhabirlerin birsey demesine gerek yok zaten teklif var bir kac oyuncumuza diyen kendileri. Yalan konusacak halleri yok, ama teklif var diye illa satilacak diye birsey de yok. Demek bizim arzuladigimiz miktarda gelen bir teklif yok , bu durumda kimseyi satmamalari normal.

Abi gayet de yalan konuşulur ya

Kamada'ya yıllık 6 falan verilmez 3m euro imza parası 2.5 yıllığa geliyosa gelsin.Aman aman bi topçu değil sistem oyuncusu

Emin icin söyle bir sey düsündüm ben.

Normal satin alma opsiyonu 7 desek, EPL'ye cikarlarsa zorunlu satin alma opsiyonu 15 olmali gibi bir sey de olabilir.

Benzerini Gladbach Jordan Beyer ile yapti. Basinda yazmiyor ama bir kac kisiden duyduguma göre Burnley EPL'ye ciktigi icin 15 Milyonluk satin alma opsiyonu zorunlu hale gelmis. Adamlar zaten alacakti oyuncuyu ama EPL'ye cikmalari sayesinde opsiyon mecburi gerceklesmis oldu teknik olarak.

Gelen giden yok ama duyumcular sürekli haklı çıkıyor. Nasıl iş anlamadım.

Aga Stoke lige filan çıkamaz, düşmesi daha olası.

Bizimkiler Cengiz Han'in torununun torununun torunu ile ipek yoluna gitmis. Masada shurpa, norin ve laghman yemisler ardindan tatli yiyelim tatli konusalim diyerek baklava ikram etmisler. Türkün türkten baska dostu yoktur diye cikilan yolda profesyonel dünyanin umulmadik bariyerlerine takilarak. Biz sonra bir daha görüselim diyerek isin hizi ile dünyain diger ucuna isinlanmislar. Hayirlisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt