Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica geçen sene orta sahada Sergio ve Mertens'in eksikliklerini kapattığı için çok iyi iş yaptı. Bu sene Paredes ve Kamada gibi iki oyuncu ile orta sahayı kuvvetlendirirsek açık oyuncularının daha serbest oynamasını sağlayabiliriz. Böylelikle çok daha yüksek skor katkısı alırız ileri üçlüden.
Doğru ama Rashica varken daha cesitli formasyonlar oynayabiliriz, orta sahadakiler hucuma daha cok yardim edebilirler. Boylece hocanin imkanlari cogalir.

Kanat ve forvet arkası oynayabilecek oyuncularımız olarak Yunus,Yusuf,Kerem,Nicolo,Barış,morutan var elimizde ve hepsi de potansiyeli olan değerli oyuncular çok şişmiş vaziyette bu bölge o yüzden en az birini elden çıkarmadan (satış direkt) ben rashicaya da para basmayı doğru bulmuyorum.Mesela morutan kampta hiçbir şey yapmaz 5-6ya okutursak verelim o parayı rashica alalim.Ekstra olarak Mertens var bir de

Rashica geçen sene orta sahada Sergio ve Mertens'in eksikliklerini kapattığı için çok iyi iş yaptı. Bu sene Paredes ve Kamada gibi iki oyuncu ile orta sahayı kuvvetlendirirsek açık oyuncularının daha serbest oynamasını sağlayabiliriz. Böylelikle çok daha yüksek skor katkısı alırız ileri üçlüden.
işte beklenen yorum.

Sa

@Alp Memduh Kalyoncu

Memduh başkan gelişme var mı?
memduh-basgan_475330.webp

Herhangi somut bir gelişme maalesef bulunmamakta.

Elbette Rashica gibi oyuncuların da oyuncu çeşitliliği açısından önemi var ancak yüksek meblağlar ödeyerek değil.. 4m Euro üstü Rashica gereksiz olur. Kulübü bu rakamlara düşmüyorsa yerine o rakamlara scout transferi yaparsın. Sonuçta elzem bir mevki değil. Scouting yaparken de Boey gibi bir azman kovalarsın ki hem Rashica'nın verdiği katkıyı alabil, hem de atletizminden faydalan..
Boey gibileri kolay kolay o maliyete alamayız ama. O iş biraz şans işi. Asıl kriterimiz maaş olmalı. Maaşı düşük oyunculara hatrı sayılır bonservis vermeye karşı değilim. İstisnalar hariç bonservisini çıkarıyor o oyuncular. Etsek Cicaldau'dan zarar ederiz bir tek şu an. Potansiyel kazançlara bakınca Cicaldau'da yaptığın ıskayı 10'a katlıyor ama.

Bu sezon Rashica'nın oynamadığı maçlarda nasıl kısır bir takıma dönüştüğümüzü defalarca gördük. Yerli oyuncularımız koridor paylaşımı, alan boşaltma gibi topsuz oyunlardan bir haber. Hepsi topu ayağına isteyen tarzda.
Ne yazık ki bu bahsettiğin kavramları anlayabilecek nitelikte üyemiz az forumda. Bedenini yağlayan iri kıyım bir gerizekalıyı tercih ederler mesela bunları yapabilen bir topçu yerine.

Baktım da 10 sayfadır Arda konuşulmamış bu işte bir terslik var

En cok istedigim oyunculardan bitanesi ndombele. Herifte acayip yetenek var ama istenileni veremedi veya seviyede kalamadi. Florya suyu ve taraftar baska seviyeye tasiyabilir kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt