Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulen zaten arada oynayacak. 5 10 maç için para mı harcayacagiz bu bölgeye. Hem barışta forvet oynayabilirErenin 0 mac tecrubesi var, 3. forvet olarak uygun degil henuz
Yedek kulubesinde tecrubeli isimler de bulundurmak lazim ama Demirin son durumunu bilmiyorum, o yuzden sordum
sen demek ki bu işi çok yanlış anlamışsınGalatasaraylı olmak farklı Futbolcu olmak farklı Barcelona , City seni istiyorken futbolcu olarak Galatasaray'a gelmezsin tabi ki istersen 7 kuşak dede den Galatasaraylı ol. Fazla abartıldı bu hakan ve ilkayın gelmemesi bizden iyi takımlarda oynuyorlar ve kariyer olarak o levelde kalmak istiyorlar bu kadar basit yav.
Bernat kaç parABernat tas gibi solbek
Icardi Paredes Bernat
12m euroya bitirirsek Erden Timur dovmesi
Futbolcu adam kariyerine bakar feramuz.sen demek ki bu işi çok yanlış anlamışsın
Ulen zaten arada oynayacak. 5 10 maç için para mı harcayacagiz bu bölgeye. Hem barışta forvet oynayabilir
Çıkar paralari al Emre efendirakibe kaptırmadan uygun fiyata böyle gençleri almalıyız
gerekirse kulübünde bırak ama al
bakalım Bernata ilk kim çöp diyecekBernat tas gibi solbek
Icardi Paredes Bernat
12m euroya bitirirsek Erden Timur dovmesi
bilmiyorum ama bizimkilerin yanında fıssss , üst düzey yetkililerle konuşanlar, kuruşu kuruşuna alacağı paraya kadar söylüyor bizimkilerpsghub tier kac?
Para vermeden itelerse çok ayıp ederler.psg gozden cikardigi copleri bize kitlemeye calisiyor. insallah kitler.