Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino o konuda bayağı iyi açıkçası ama 5li oynama ve ofansif özgürlük de etkendir muhtemelen.

Ama Bernat da kötü pasör diyemem zaten Pep aldırmıştı diye hatırlıyorum.

avrupa maçlarında bizim gibi biraz underdog takımlar için sanki boey tarzı fiziksel bekler daha iyi olur diye düşünüyorum

özellikle paredes de gelirse top çıkarma işinde bekleri de pek kullanmayacağımız düşünülürse rakiple boğuşabilen bek çok daha iyi olabilir

aslında ismi çıkanlardan sosa biraz daha bu profile uygun gibiydi

Ben Bernatı max 2 kere izlemişimdir onu da Bayerndeyken mi ne.

jordi alba gibi ve atletik biri olarak hatırlıyorum

Galatasaray ile Paris Saint-Germain arasındaki ilişkiler iyi durumda. Paris'e dönen Arjantinli, yine de kendisini kesin olarak imzalamayı umut eden Türk dizilişinin görüş alanında olmaya devam ediyor.

Görüşmeler oldukça ilerlemiştir ve Paris Saint-Germain bu operasyona dahil olan yaklaşık 12 milyon avroluk ikramiyeyi geri alabilir . Ancak Leandro Paredes (29) kendisine katılabileceği için Boğaziçi yakasına yerleşebilen tek Ile-de-France oyuncusu o değil.bu nedenle Paris Saint-Germain'e biraz daha fazla para kazandırmalı.

PSG, Juan Bernat'ı kadrosuna katmayı teklif etti​

Edindiğimiz bilgilere göre, Fransa'nın başkentinden gelen kulüp, Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor ve görüşmelerin sorunsuz gidişatından bir oyuncuyu daha denkleme dahil etmek için yararlanmak istiyor. Nuno Mendes'in yedeği olan ve Haziran 2025'e kadar sözleşmesi devam eden Juan Bernat (30), Paris Saint-Germain tarafından Türk kulübüne teklif edildi.

Ondan kurtulmak isteyen, artık Luis Enrique tarafından çalıştırılan kulüp amaçlarına ulaşabilirdi. Nitekim Galatasaray da bu yaklaşıma sıcak bakıyor. Bu nedenle bu, Paris Saint-Germain'in üç büyük maaş, iş gücünde mevcut yerler ve bu yaz yeniden yatırılabilecek bir meblağ daha az kesinti yapmasına izin verecektir.

avrupa maçlarında bizim gibi biraz underdog takımlar için sanki boey tarzı fiziksel bekler daha iyi olur diye düşünüyorum

özellikle paredes de gelirse top çıkarma işinde bekleri de pek kullanmayacağımız düşünülürse rakiple boğuşabilen bek çok daha iyi olabilir

aslında ismi çıkanlardan sosa biraz daha bu profile uygun gibiydi
Sosa’yı DK dışında izlemedim ama uzun olması temel fark bir de çok pahalı o da. Bernat konusundaki en pozitif nokta hep üst seviye takımlarda oynamış olması. Adriano’nun TJK’de gösterdiği etkiyi gösterse yeter zaten.

Diğer bek tempolu ve fizikli olmalı ama ona katılıyorum da iki bek olunca kanat çıkışları illaki tıkanabiliyor.

Yanlız Parades'in de Bernat'ın da kontratlar kol gibi İcardi'yi alacağız diye maaş bütçesi abuk subuk yerlere gideceğe benziyor insallah ilk Dursun Özbek dönemindeki gibi taklaya gelmeyiz ekonomik anlamda

icardide görüşemeler baya ilerlemiş.paredeste görüşmeler yine son raddede.bernata da sıcak baktıgımız için o da olacakmıs.bernat kiralıkta gelebilir

Sosa’yı DK dışında izlemedim ama uzun olması temel fark bir de çok pahalı o da. Bernat konusundaki en pozitif nokta hep üst seviye takımlarda oynamış olması. Adriano’nun TJK’de gösterdiği etkiyi gösterse yeter zaten.

Diğer bek tempolu ve fizikli olmalı ama ona katılıyorum da iki bek olunca kanat çıkışları illaki tıkanabiliyor.
abi diego rossiyi messi yapan,gecen sezon bolca şans bulan bernata dedigine bak avelin

abi diego rossiyi messi yapan,gecen sezon bolca şans bulan bernata dedigine bak avelin

Enine diyorsa saçmalamış, Bernat bayağı kalın adam. Alba için de aynısını düşünüyr olmalı herhalde.

Neyse ben geleceğini pek sanmıyorum ama laf edilecek transfer değil gözümde.

Enine diyorsa saçmalamış, Bernat bayağı kalın adam. Alba için de aynısını düşünüyr olmalı herhalde.

Neyse ben geleceğini pek sanmıyorum ama laf edilecek transfer değil gözümde.
bernat bence olur ya,kiralık vs.paredes ve icardi ispanyolca konusuyo.mata ve rierada ikna eder ama işte erden timurun ikna mevzusu orda devreye girecek asıl

İcardiye cok para verilmemeli falan diyorum da herif 1 nesli gsli yapiyor resmen ne zaman sokakta cocuk gorsem askin olayim soyleyip icardinin gol sevincini yapiyor aglayacam simdi ag

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt