- 30 Ağustos 2009
- 30.123
- 19.980
- 2.393
Bu üçlünün Ujfalusi'si kim olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi tabikiBu üçlünün Ujfalusi'si kim olur?
Angelino o konuda bayağı iyi açıkçası ama 5li oynama ve ofansif özgürlük de etkendir muhtemelen.
Ama Bernat da kötü pasör diyemem zaten Pep aldırmıştı diye hatırlıyorum.
Bize gelen hemen hemen her oyuncunun zayıf yönü vardır mükemmelse zaten elit takimlarda oynar tutulur.Bernat geldide zayıf yönleri kaldı, adekuppeyle oynadık birçok maçı
bernat cok iyi solbek yaBen Bernatı max 2 kere izlemişimdir onu da Bayerndeyken mi ne.
jordi alba gibi ve atletik biri olarak hatırlıyorum
Sosa’yı DK dışında izlemedim ama uzun olması temel fark bir de çok pahalı o da. Bernat konusundaki en pozitif nokta hep üst seviye takımlarda oynamış olması. Adriano’nun TJK’de gösterdiği etkiyi gösterse yeter zaten.avrupa maçlarında bizim gibi biraz underdog takımlar için sanki boey tarzı fiziksel bekler daha iyi olur diye düşünüyorum
özellikle paredes de gelirse top çıkarma işinde bekleri de pek kullanmayacağımız düşünülürse rakiple boğuşabilen bek çok daha iyi olabilir
aslında ismi çıkanlardan sosa biraz daha bu profile uygun gibiydi
her temas iz bırakırBen Bernatı max 2 kere izlemişimdir onu da Bayerndeyken mi ne.
jordi alba gibi ve atletik biri olarak hatırlıyorum
abi diego rossiyi messi yapan,gecen sezon bolca şans bulan bernata dedigine bak avelinSosa’yı DK dışında izlemedim ama uzun olması temel fark bir de çok pahalı o da. Bernat konusundaki en pozitif nokta hep üst seviye takımlarda oynamış olması. Adriano’nun TJK’de gösterdiği etkiyi gösterse yeter zaten.
Diğer bek tempolu ve fizikli olmalı ama ona katılıyorum da iki bek olunca kanat çıkışları illaki tıkanabiliyor.
abi diego rossiyi messi yapan,gecen sezon bolca şans bulan bernata dedigine bak avelin
bence bernat paradesi falan beğenmeyenlerin ilk takımı city madrid falkan 2. takımı GalatasarayBernat geldide zayıf yönleri kaldı, adekuppeyle oynadık birçok maçı
bernat bence olur ya,kiralık vs.paredes ve icardi ispanyolca konusuyo.mata ve rierada ikna eder ama işte erden timurun ikna mevzusu orda devreye girecek asılEnine diyorsa saçmalamış, Bernat bayağı kalın adam. Alba için de aynısını düşünüyr olmalı herhalde.
Neyse ben geleceğini pek sanmıyorum ama laf edilecek transfer değil gözümde.