Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop: "Galatasaray, Pulisic ile görüştü oyuncuyu getirebilirdi ancak Kerem Aktürkoğlu ile aynı pozisyonda olması sebebiyle transferden vazgeçildi."

tier 9999 anasını satayım ya

ulan bu nasıl haber, hadi velev ki öyle diyelim, o zaman niye görüşsün kulüp ulan sülo

neden böyle muhabirler çıldırıcam artık

dede akşam rakıyı fazla kacırınca hanım tarafından evden itelenmiş işin özeti bu

altyapıdan sen sorumlusun sergen

yıllarca bizi yalanlara inandırmışsın

bunun hesabını ver
baran ve hamzayı forumda begeniyor.lus zaten bitik.ali yesilyurt yetersiz.metehanın eksikleri var.benim en emin oldugum emin bayram,ali turap,baran ve hamza zaten.efe ekmanı da görecegiz

Muslera, Boey, Dubois, Nelsson, Torreira, Midtsjö, Oliveira, Mertens ve Zaniolo ile birlikte 9 yabancımız var.
Ross, Cicaldau , Morutan ve Luyindama gidecek diye farz ediyorum.
Icardi , Rashica ile 11 ediyor.
Geri kalan 3 yabancı sol bek, yedek santrafor ve Paredes veya muadili bir orta saha olacak.
Eğer bir de 10 numara düşünüyorlarsa muhtemelen Midtsjö gözden çıkarılır.

Telles ben beklerim demiş. Benden daha iyisini bulamazsanız gelirim, haber edin demiş.

8’e Van Den Boomen’i çekecektik sonra sakin sakin Paredes kovalayacaktık keşke olsaydı

Telles bizde oynarken gençken bile savunmadaki eksikleri nedeniyle beğenilmiyordu.
Fenerbahçe karşısında Sevilla formasıyla oynarken son halini de herkes gördü.
Bu haliyle artık transfer edilmez diye düşünüyorum.

Bernat baya iyi bek yav. Milli takım olsun kulüp takımı olsun Alba, Alaba gibi canavarlarla mücadele etmek zorunda kaldı hep. PSG'de de tam ortamını bulmuşken çapraz koparttı. 2000 dk. süre almış geçen sezon ki fena sayılmaz. Fizik kalitesi çok gerilemediyse net fark yaratır bizde.

F0SI5G7XwAA-2MB

Hazirlik macinda torreira ve mertens haric yedek takim ile ciktik ve ön alan presini cok iyi bir sekilde yaptik

Kim oynarsa oynasin ayni düzen ile devam etmemiz sevindirici

Takim halinde cok iyi bir uyum sagladik,icardi ve rashica’yi saymazsam yapilacak 1-2 transfer kesinlikle yeterli

Hazirlik macinda torreira ve mertens haric yedek takim ile ciktik ve ön alan presini cok iyi bir sekilde yaptik

Kim oynarsa oynasin ayni düzen ile devam etmemiz sevindirici

Takim halinde cok iyi bir uyum sagladik,icardi ve rashica’yi saymazsam yapilacak 1-2 transfer kesinlikle yeterli
koca yaz 1-2 transferle gecer mi?
taş mı yiyelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt