Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha fbye gelir biz de zalgiris maçına forvetsiz çıkarsak tadım kaçar. Ufak hamleleri yapalım bari

Onu Okan hoca düşünsün de baskı yapsın, yoksa ikinci Hamza olur, bir elenirsin, ligde 2-3 maç sallandigin anda ha hu yapar yollarlar

fb şuan ülkenin tüm wonderkidlerini toplamış su son 5-6 senede ne yazık ki

arda harici 3 tane NET wonderkidleri daha varmış

fb altyapı scouting ekibi kurmuş deli gibi tryi gezip kaliteli çocukları tek tek fbye getiriyormuşlar

alt yapı ile ilgili net isabet yapan bir kardeşim söyledi
öyle sergen gibi hepsini öven biri değil
net olarak gs altyapısında şuan hiçbir topçunun gs seviyesinde olmadığını söyleyen biri ki bugun dedikleri kanıtlandı
Arda tutarsa iyi para kazanirlar

fb altyapı scouting ekibi kurmuş deli gibi tryi gezip kaliteli çocukları tek tek fbye getiriyormuşlar

net olarak gs altyapısında şuan hiçbir topçunun gs seviyesinde olmadığını söyleyen biri ki bugun dedikleri kanıtlandı
en son bucadan birini aldılar galiba.o cocugu bizde istiyoduk.şu an fbde en potansiyelli cocuk yasir boz,geri kalanı ortalama.ülkede en iyi altyapıda bursada.basaksehirde bile wonderkidler var

Zaha fbye gelir biz de zalgiris maçına forvetsiz çıkarsak tadım kaçar. Ufak hamleleri yapalım bari
Görünen tabloda Zalgiris maçı için forvet transferinin yetişmesi zor gibi duruyor ahbert. Genel kadro kalitesi yetecektir turu geçmek için ama tabii eksiklerin giderilmesi hepimizin temennisi:hat:

Okan Hamza gibi olmaz. Hamza olsa Zaniolo Barış'la devam edelim içimizden halledelim falan derdi

Valla belli olmaz, Okan hocanın yönetimi darlamasi lazım, barış da zaniolo da forvet değil, bunlarla çıkarsak çok zorlaniriz

asıl wonderkid bjkli semih kılıcsoy ama senol yüzüne bakmayacak gibi.bursa u15i komple almalı.manyak yetenekler var ama kimse dinlemiyor

u19da yok wonderkid falan. u17de de wonderkidliğin fazla anlamı yok.

Arda Gençlerden geldiğinde iyi durumdaydı zaten.

Bizim gençler kötü değil, wonderkid olmak zorunda da değil, rotasyon oyuncusu olsalar yeter, sıkıntı süre almıyor olmaları.

Bugün oynayanların çoğunun toplasan 10 tane prof maçı yok, böyle hazırlık maçında sahaya sürmekle olmaz o iş. Emin 2 sene takıldı Bolu’da da adam olup geldi.

İlk yarı daki takım müthiş oynadı.Enseyi karartmaya gerek yok hatta iddialı olacak ama ilk yarıdaki takıma sadece icardiyi koy o takım ligte o oyunla şampiyonluğun favorisi olur

u19da yok wonderkid falan. u17de de wonderkidliğin fazla anlamı yok.

Arda Gençlerden geldiğinde iyi durumdaydı zaten.

Bizim gençler kötü değil, wonderkid olmak zorunda da değil, rotasyon oyuncusu olsalar yeter, sıkıntı süre almıyor olmaları.

Bugün oynayanların çoğunun toplasan 10 tane prof maçı yok, böyle hazırlık maçında sahaya sürmekle olmaz o iş. Emin 2 sene takıldı Bolu’da da adam olup geldi.
sonra da benim üstüme geliyolar.2-3 yetenekli genci 7-8 asla oynatırsın tamam.10 tane altyapı oyuncusu 45dkda şov yapacak sanıyo bunlar.hata da yaparlar,golde atarlar.süleyman lusu sahada görmesem tanımazdım.çok geriye gitmiş

altyapıyı keremın tokatlaması şart

bakın ben ne durumda şartlarda geldım buralara demeli

ben bu yaşta gelisim gösteriyorsam sizin bu oyun ne demeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt