Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.548
- 11.511
- 1.473
Hiç mücadele edemediler. 18 yaşında deli kanlı adam da biraz zıpkın gibi olmalı.Adamlar dediğin 30 yaşındaki amcalar yav. 18 yaşındaki veleti ezecek tabiki![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç mücadele edemediler. 18 yaşında deli kanlı adam da biraz zıpkın gibi olmalı.Adamlar dediğin 30 yaşındaki amcalar yav. 18 yaşındaki veleti ezecek tabiki![]()
Forum mantığı ile bakıldığında yaparlar .Onu Okan hoca düşünsün de baskı yapsın, yoksa ikinci Hamza olur, bir elenirsin, ligde 2-3 maç sallandigin anda ha hu yapar yollarlar
Oynayacagi mevkii daha tam olarak belli degil. Roma forumunda sakatliktan sonrasi hızını kaybetti forvette oynayamaz deniliyor tabi super lig arasindaki kalite farki epey buyukZaniolo forvet oynar. Topu ona verirsin. Adam zaten her yerden vurabiliyor.
@Sami Karakoç şuna bi kufretOnu Okan hoca düşünsün de baskı yapsın, yoksa ikinci Hamza olur, bir elenirsin, ligde 2-3 maç sallandigin anda ha hu yapar yollarlar
Anlık munshayırlı geceler
arkadaşlar beni özlediniz diye düşünüyorum
Benim alt yapıda izlerken oyununu çok olgun gördüğüm Atalay vardı ondan bir şey bekliyordum fiziğini geliştirmesi, yere sağlam basmayı öğrenmesi şartıyla çünkü u19'da bile fizik olarak ezildiği maçlar oluyordu ama gram gelişmedi çocuk. Yunus mesela mental olarak hala yeterli hale gelemedi ama fiziğini gayet iyi geliştirdi. Gerçi bu gün Yunus'un da oyunu görerek pasla oynaması hoşuma gitti. Şimdi bir de Efe Akman'ın oyununu beğeniyorum ona şans verirsek pişman olmayız oyunu bilerek oynuyor, çevre kontrolü çok iyi mesela abisi Hamza'nın aksine abisi bodaslama oynuyor gibi geliyor bana.Valla o dönem hatırlayan da bilir ben Ozan’ı çok ağır buluyordum, beklentim yoktu ama akıllı çocuktu hakkını yemeyeyim. Bence çok da bir şey ispat etmeden iyi paraya sattık.
Yunus ilk çıktığı dönem neyse hala o, alt yapı sekanslarını zerre izletemedi, sola çekip Robben gibi asıyordu topları.
Çoğu idmanda yapabildiklerini sahada yapamıyor, bunu sınava hazırlanmak gibi düşünün çoğu kişi denemelerde iyi sonuçlar alır ama baskı ortamında batırırdı, bu da o misal.
zaha maha diye gaza gelmişler.haber falanda yok baktım.espn muhabiri marcotti palacede kalmak istemiyo,taraftarı olan büyük takım istiyo diye bikaç twit dönüyodu,o da yalan cıktı.ne espnde ne de marcotti denen adamın böyle bi sözü var.kaldıki zaha palace efsanesi olmak istiyodu.bunlar olmayan haberle gaza geliyoKomedi, Dybalalar, Hazard, 15m’lik Lemar. Twitter timeline’ımı çöp ettiler
Icardi ve yedek forvet gelene kadar.Oynayacagi mevkii daha tam olarak belli degil. Roma forumunda sakatliktan sonrasi hızını kaybetti forvette oynayamaz deniliyor tabi super lig arasindaki kalite farki epey buyuk
Ferdi'yi filan gayet iyi ezdi. Kafa topu da ozel yetenek istiyor. Baştan yoksa bir daha da olmaz gibi. Icardi gelene kadar idare etsin yeterAzcık duvar olmaya niyetlense müthiş 1 komple forvet olabilir
kafa vuruşlarını da geliştirmesi gerekiyor bi de o boya fiziğe senede 5 tane falan kafa golü atması lazım
hele kanat oynarken daha da büyük avantaj her beki ezmesi lazım
Efe’nin topla dönüşleri imza hareketi ve çok iyi ama yaşı geliyor onun da, oynamaya başlamazsa abisi gibi olur sonu.Benim alt yapıda izlerken oyununu çok olgun gördüğüm Atalay vardı ondan bir şey bekliyordum fiziğini geliştirmesi, yere sağlam basmayı öğrenmesi şartıyla çünkü u19'da bile fizik olarak ezildiği maçlar oluyordu ama gram gelişmedi çocuk. Yunus mesela mental olarak hala yeterli hale gelemedi ama fiziğini gayet iyi geliştirdi. Gerçi bu gün Yunus'un da oyunu görerek pasla oynaması hoşuma gitti. Şimdi bir de Efe Akman'ın oyununu beğeniyorum ona şans verirsek pişman olmayız oyunu bilerek oynuyor, çevre kontrolü çok iyi mesela abisi Hamza'nın aksine abisi bodaslama oynuyor gibi geliyor bana.
olur yaw niye olmasın larin eşşeği bile kaç tane gol attı aynı şekildeFerdi'yi filan gayet iyi ezdi. Kafa topu da ozel yetenek istiyor. Baştan yoksa bir daha da olmaz gibi. Icardi gelene kadar idare etsin yeter
Net gedson gibi biri lazım zaten kanka. Hatta 2 tane lazım birinin ofansif özellikleri biraz daha ağır basan bi profil. Bizim oynadığımız oyuna bu tip adamlar lazımAnlattigi oyuncu tipi,
Bissouma
Gedson
tarzi
anlamıyorum bugün baran yerine koy efe oynasın ne yani en ümit beslediğimiz çocuk bu değil miEfe’nin topla dönüşleri imza hareketi ve çok iyi ama yaşı geliyor onun da, oynamaya başlamazsa abisi gibi olur sonu.
Kemerburgaz'a Eylül- Ekim gibi A takım taşınacak diyorlardı lakin tamamen bitmesi ve alt yapının da oraya geçmesi bu yönetim dönemine yetişmez gibi. Umarım yeni yönetim bu yapılanmayı devam ettirir.Alt yapı organizasyonu baştan sona yenileniyor, Kemerburgaz sonrası yapı oturacak. Okan Hoca’nın ekibine ekleme olacak mı konusunu bilmiyorum.