Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gece gece iyi geldi, Carrusca yı ne beklentilerle almıştık be. Ne oldu acaba o çocuğa sonrasında hiç takip etmedim. Okan Hocada efsane gol atıyor bu arada.

Get rid of 3 players to cut back with three big salaries less. Kaç para veriyorlar bu heriflere Pariste merak ettim. Elin arabı bile maaştan çekinir olmuş :asd: Bu üçlü gelirse CLde çeyrek ihtimali doğar iyi bir kura ile.

Icardi 12m
Paredes 5-7m arasi
Bernat 3-5m arasi

Arda Guler Real transferi bizim forumu biraz etkilemiş ancak Arda 18 Fener alt yapı oyuncusu değil Gencler Altyapı oyuncusu.Yunus Emin gibi oyuncular da altyapıdan çıkan oyuncular.Yunus un çok yetenekli bu sene onun için çok önemli.Burda ki sıkıntı su bizim hari 1-2 oyuncu çıkıyor ama 5-6 tane genç sahadayken takımda dün paket olmaları olumsuz bir durum oyuna sonradan girip bu kadar ezilmeleri normal değil eksik birşeyler var demektir.

Gece gece iyi geldi, Carrusca yı ne beklentilerle almıştık be. Ne oldu acaba o çocuğa sonrasında hiç takip etmedim. Okan Hocada efsane gol atıyor bu arada.

Bu maçta staddaydım arkadaşlarımla. O gün baya soğuktu hava üstüne Olimpiyat rüzgarı. Sonradan düzelttiler gerçi. Zaman ne çabuk geçiyor yaf.

Arda Guler Real transferi bizim forumu biraz etkilemiş ancak Arda 18 Fener alt yapı oyuncusu değil Gencler Altyapı oyuncusu.Yunus Emin gibi oyuncular da altyapıdan çıkan oyuncular.Yunus un çok yetenekli bu sene onun için çok önemli.Burda ki sıkıntı su bizim hari 1-2 oyuncu çıkıyor ama 5-6 tane genç sahadayken takımda dün paket olmaları olumsuz bir durum oyuna sonradan girip bu kadar ezilmeleri normal değil eksik birşeyler var demektir.

Bunu söylüyorum kaç gündür. Herkes atlıyor. Bir emekleri yok doğru düzgün bir de yetiştirdikte kaçıyor havası yaratılıyor. Atlıyor herkes. Adam altyapılarından değil. Transfer ile geç yetenek olarak alındı tıpkı şimdi gideceği gibi.

Fener aldığı paraları Cuadrado,Dzeko,Hazard gibi eşekleri bastığı sürece tehlike arz etmiyor bu arada.Sadece Zaha alırlarsa sıkıntı.Onun dışında cuadrado,dzeko,hazard falan toplarlarsa 2. Olma şansları da gider.

Yani çok net belli

yusuf uğurcan takası olur bu iş

uğurcan insta hesabından 61 ibaresinide kaldırmış

Metehan Baltacı, Emin Bayram'dan daha iyi stoper diyen futbol cahilleri, sizlere de günaydın..

Herşeyi geçtim senin 2. Baskanin çıkıp 2 transfer bitirdik diye sağda solda şov yapıyorsa , hocan henüz netlesmeden. X oyuncu icin " come to Galatasaray yazmaya başlayalım "diye başak geçiyorsa sen buna müsaade ediyorsan bı zahmet en az 1 transfer bitiriceksin. Taraftarı salak yerime koymanın hiç anlamı yok keza Galatasaray taraftarı FB taraftarı değil bu işleri yemez.

Son düzenleme:
Herşeyi geçtim senin 2. Baskanin çıkıp 2 transfer bitirdik diye sağda solda şov yapıyorsa , hocam x futbolcuya henüz gelmeden come to Galatasaray yazmaya başlayalım diye başak geçiyorsa sen buna müsaade ediyorsan bı zahmet en az 1 transfer bitiriceksin. Taraftarı salak yerime koymanın hiç anlamı yok keza Galatasaray taraftarı FB taraftarı değil bu işleri yemez.

Günaydın üstad sabah sabah transferler nereden aklına geldi sakin ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt