- 20 Eylül 2009
- 19.027
- 17.577
- 2.773
Gece gece iyi geldi, Carrusca yı ne beklentilerle almıştık be. Ne oldu acaba o çocuğa sonrasında hiç takip etmedim. Okan Hocada efsane gol atıyor bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Get rid of 3 players to cut back with three big salaries less. Kaç para veriyorlar bu heriflere Pariste merak ettim. Elin arabı bile maaştan çekinir olmuşBu üçlü gelirse CLde çeyrek ihtimali doğar iyi bir kura ile.
maaş olarak ne kadar veriyorlar? Biz ne kadar vereceğiz birde.. Kafamda deli sorularIcardi 12m
Paredes 5-7m arasi
Bernat 3-5m arasi
maaş olarak ne kadar veriyorlar? Biz ne kadar vereceğiz birde.. Kafamda deli sorular
Gece gece iyi geldi, Carrusca yı ne beklentilerle almıştık be. Ne oldu acaba o çocuğa sonrasında hiç takip etmedim. Okan Hocada efsane gol atıyor bu arada.
Arda Guler Real transferi bizim forumu biraz etkilemiş ancak Arda 18 Fener alt yapı oyuncusu değil Gencler Altyapı oyuncusu.Yunus Emin gibi oyuncular da altyapıdan çıkan oyuncular.Yunus un çok yetenekli bu sene onun için çok önemli.Burda ki sıkıntı su bizim hari 1-2 oyuncu çıkıyor ama 5-6 tane genç sahadayken takımda dün paket olmaları olumsuz bir durum oyuna sonradan girip bu kadar ezilmeleri normal değil eksik birşeyler var demektir.
Yine mi? O vakit bu arkadas oynamak istemiyor bir degil iki degil, kiralik gönderin avrupaya.Okan Buruk: "Yusuf Demir'in dün ayağında bir ağrı oldu, bugünkü maçta oynayamayacağını söyledi. Onun kaderi, oynayacağı zaman sakatlık geçiriyor."
![]()
Okan Buruk: "Yusuf Demir'in dün ayağında bir ağrı oldu, bugünkü maçta oynayamayacağını söyledi. Onun kaderi, oynayacağı zaman sakatlık geçiriyor."
![]()
maaş olarak ne kadar veriyorlar? Biz ne kadar vereceğiz birde.. Kafamda deli sorular
Herşeyi geçtim senin 2. Baskanin çıkıp 2 transfer bitirdik diye sağda solda şov yapıyorsa , hocam x futbolcuya henüz gelmeden come to Galatasaray yazmaya başlayalım diye başak geçiyorsa sen buna müsaade ediyorsan bı zahmet en az 1 transfer bitiriceksin. Taraftarı salak yerime koymanın hiç anlamı yok keza Galatasaray taraftarı FB taraftarı değil bu işleri yemez.