Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1688637070814.webp

Xavi: "Sağ bek bölgesi güçlendirmek istediğimiz bir pozisyon ama ekonomik durumla ilgili bir mesele."

evet boey için yeni rota oluşturuluyor

Dört büyükler dışındaki 16 kulüp, yayın gelirinin şampiyonluk sayısına göre değil, eşit dağıtılmasını istedi. (Sabah)

onun bunun çıkardıklarına bak

bunlar niye yayın geliri alıyor ki orasını da anlamıyorum

yabancı sınırı sayesinde yeterince doyuyor zaten bunlar

SON DAKİKA!

Wilfried Zaha, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Lazio'ya yakın.

Zaha, Sarri'nin takımında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor, Lazio'ya doğru ilerliyor.

(FootballTransfers)

Xavi: "Sağ bek bölgesi güçlendirmek istediğimiz bir pozisyon ama ekonomik durumla ilgili bir mesele."

evet boey için yeni rota oluşturuluyor
Barca'nın limit problemi var sanırım. Ancak 5 kiralama+15 zorunlu satın alma tarzı alabilirler gibi. Boey, Barca'nın sisteme uymayabilir o yüzden listelerinde olacağını düşünmüyorum.

icardi işi olmazsa 7. haftada fatih terim spekülasyonlarının başladığını görür gibiyim

bi şeyler olsun artık şu transferde

dünkü maçın ikinci yarısında kim olsa çöp olurdu , acele yoruma gerek yok , Süleyman ve Jankat hariç, bide kampta görelim oyuncuları

bi sözüm de okan buruga.dün morutanı ilkyarıdaki yedeklerle oynatmalıydı.2.yarı 10 gencle beraber saldı sahaya.bu yanlıs,en az 9 genci aynı anda oynatmak kadar yanlıs.

2.cisi altyapı hocalarında ciddi sorun var,u15 takımı bile geriye gitti.yazık gunah.a takıma özel yetenek veya hazır olarak kim görülyosa o alınmalı.ali yesilyurtun bir sürü eksigi var,süleyman lus artık bitmiş.a takımda işi ne?arda yavas bile üzerine koydu aliden gerideyken,arda en azından topu oyuna cok iyi sokuyo bir stoper olarak.

şurda kampa alacaksan berk kızıldemir ve yasına bakmadan furkan kocagı direkt alacaksın.
artı efe akman,emirhan.baran ve hamzayı da kiralık verceksin memnun degilsen ama onlar yine kampa alıncak.hamzanın sakatlık sorunu vardı,baranda zaten nerdeyse hiç oynamadı a takımda.bişeyler düzgün yapılmalı,taraftar çöp çekemez benim altyapı oyuncuma,orda kötülerin yanında iyileri yiyemez

twitterdaki bjk ve fbli tayfa kadar cocuksu ve angutunu görmedim.bir daha içlerine düşmek nasip olmasın.çok farklı kafalar,çok farklı dünyalar.dalga da geçemiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt