Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F0WfNLyWIAI7FSJ.webp

Yeni transferimiz sağlık kontrolünden geçmiş :asd:

Yali cocugu bir yerine kina yaksin simdi, Arda'ya güvenerek yerli kurali devam etsin diyordu. Takimlarin yerlilerine bakarsak en kaliteli yerliler bizde.

GS: Abdülkerim, Kaan, Emin, Kazimcan, Berkan, Kerem, Yunus, BAY, Taylan, Emre, (Yusuf).
FB: Altay, 2x Irfan Can, Samet, Serdar Aziz, Gavur Fred, Ismail, MHY, Emre Demir, Emre Mor, Serdar Dursun.
BJK: Mert, Ersin, Tayyip, Necip, Emrecan, Umut, Onur, Salih, Cenk.
TS: Ugurcan, Hüseyin, Eren, Dogucan, Dorukhan, Abdülkadir, Bozok

Fener'de kagit üstünde cok yerli var ama mesela yukarida bizim yerlilerden Taylan, Emre ve Yusuf disinda hepsi ilk 11 oynayabilecek düzeyde topcular. Fener'de ilk 11 oynayabilecek adamlar Altay, Kahveci, gavur Fred ve biraz Emre Mor. Digerleri ya yetersiz ya da cok kötü.

Yali cocugu bir yerine kina yaksin simdi, Arda'ya güvenerek yerli kurali devam etsin diyordu. Takimlarin yerlilerine bakarsak en kaliteli yerliler bizde.

GS: Abdülkerim, Kaan, Emin, Kazimcan, Berkan, Kerem, Yunus, BAY, Taylan, Emre, (Yusuf).
FB: Altay, 2x Irfan Can, Samet, Serdar Aziz, Gavur Fred, Ismail, MHY, Emre Demir, Emre Mor, Serdar Dursun.

Fener'de kagit üstünde cok yerli var ama mesela yukarida bizim yerlilerden Taylan, Emre ve Yusuf disinda hepsi ilk 11 oynayabilecek düzeyde topcular. Fener'de ilk 11 oynayabilecek adamlar Altay, Kahveci, gavur Fred ve biraz Emre Mor. Digerleri ya yetersiz ya da cok kötü.
Mert Müldür veya Emre Can'ı alırlar.

kendimizi kandirmayalim
bende öyle dusunuyordum senin gibi gecen sene ama kaleci turk olmadigi surece en dezavantajli biziz
ha bu sene bizi muslera sampiyon yapsaydi haklisin derdim
ama kaleciye is bile dusmedi bu sene dogruduzgun

ayriyeten fenerde ferdi gercegi var

eger fb bizle son haftaya karsi yaristiysa bunun iki nedeni valencia ve ferdidir

ferdinin gitmesi icin hergun dua ediyorum

kendimizi kandirmayalim
bende öyle dusunuyordum senin gibi gecen sene ama kaleci turk olmadigi surece en dezavantajli biziz
ha bu sene bizi muslera sampiyon yapsaydi haklisin derdim
ama kaleciye is bile dusmedi bu sene dogruduzgun

ayriyeten fenerde ferdi gercegi var

eger fb bizle son haftaya karsi yaristiysa bunun iki nedeni valencia ve ferdidir

ferdinin gitmesi icin hergun dua ediyorum

Ugurcan ve Mert Günok yerli kaleci olarak iyiler evet ama Altay bence bir avantaj degil Fener icin.

Boey ezdi gecti gavur Fred'i. Fazla büyütmemek lazim. Bir takimin en iyi oyuncusu beki ise o takimdan hic bir halt olmaz.

Arda'nın yaşı ve potansiyeli göz önüne alırsak. Kerem ile arda nın kıyaslanması inek kesince çıkan et kilogramı ile keçi kesince çıkan etin kıyslanması gibi birşeydir.
Objektif bakın olaya holigan olarak değil
Objektif bakıyorum olaya.
Yusuf demir ->Barcelona
Emre demir -> Barcelona
Bu ikisi de benzer yaşlarda dünyanın en büyük kulüplerden birine gittiler götlerine vurup geri döndüler.
Keza benzer hikayeyle başlayıp sonu sıçış olan onlarca örnek var.

Öyle çok açılmamak lazım derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt