Serkan Akman
Sarı Üye
- 12 Eylül 2022
- 252
- 211
- 88
Eğer bir daha sg dersen ağır konuşacağım
Haketti.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bir daha sg dersen ağır konuşacağım
Şu Berkan nefretini anlayamıyorum. Ya statta bile bir çok taraftar öyle konuşuyor. Konuşanlarda öyle liseli bebeler falan değil kelli felli adamlar.Ekli dosyayı görüntüle 208982
berkanı gönderin falan diyenler var ama şu rotasyona bakınca nedense kalması daha doğru ya
abi hani bu sadece bana özeldi.feramuza baska kısa küfür bul lütfen
Tier 1
Real Madrid genç oyuncuları zor satıyor bakma o paya posasi çıkana kadar kullanır Ardayi eğer iyi performans verirse tutmazsa da Brahim Diaz gibi ucuza satıp uygun bir geri alma opsiyonu koyar fenere ordan çok bir şey gelmezKesinlikle katılıyorum ama her türlü güzel bir anlaşma. Pay konusu da işin içinde Real olunca biraz göz boyama gibi oluyor ama belli olmaz tabii ki
daha iyi yabancı sınırı kalkar , fbnin keyfine göre tayin ediliyor kurallarAltay gidiyor bunlar yabancı alacak galiba kaleye de
Madrid bankadaki parasını turk bankalarına getirip faiz işletse sadece faizi senede 4 tane arda bonservisi çıkarır.Muhtemelen peşin ödeme yapılmayacaktır. Peşin ödenmeyecekse de serbest kalma maddesi anlamını yitiriyor. Real'in de bu transferde Barca ile yarıştığını düşünürsek pay, bonus falan anlaşılabilir
Arda'nın gidişi sonrası 9+5 olarak güncellenir zaten.daha iyi yabancı sınırı kalkar , fbnin keyfine göre tayin ediliyor kurallar