Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tromsö ve Lviv dönemi eksik kadrolar vardı, Östersunds da öyle ama onlara laf edilmez zira Emirates’te Arsenal’i yendiler o sezon boru değil.

Şu an öyle eksik bir kadro yok ama playoff kolay geçmeyecektir, playoffa kalmak dışındaki her seçenek de başarısızlıktır.

Tek eksik santrafor şu durumda, diğerleri acil ihtiyaç değil.
aydın attı ama son dk golü yedilk lvivden

Genel olarak, aktivitelere geri dönmek için 1. derece MCL yırtıkları 1-2 hafta, 2. derece MCL yırtıkları 3-4 hafta ve 3. derece tam MCL yırtıklarının iyileşmesi 5-7 hafta sürer. İyi planlanmış rehabilitasyon programı, İYB iyileşmesini sağlamada çok etkilidir.

Tromsö ve Lviv dönemi eksik kadrolar vardı, Östersunds da öyle ama onlara laf edilmez zira Emirates’te Arsenal’i yendiler o sezon boru değil.

Şu an öyle eksik bir kadro yok ama playoff kolay geçmeyecektir, playoffa kalmak dışındaki her seçenek de başarısızlıktır.

Tek eksik santrafor şu durumda, diğerleri acil ihtiyaç değil.

dün ki erken transfer maliyetimi gördünmü?

angelo
paredes
ineahachu

üzerinden bir tasarrruf maliyeti yaptım

benim hesaplarma göre nereden baksan şu 3 topçudan 17 milyon tasarruf ediyoruz sadece 1 ay sonra alsak

dün ki erken transfer maliyetimi gördünmü?

angelo
paredes
ineahachu

üzerinden bir tasarrruf maliyeti yaptım

benim hesaplarma göre nereden baksan şu 3 topçudan 17 milyon tasarruf ediyoruz sadece 1 ay sonra alsak
Görmedim reis doğrudur

Golcü dışında geç kalınmış bir durum yok genel olarak kadro korunmuş görünüyor şuan için öyle en azından.. ama 3 tane golcü lazımken o konuda sessiz kalmamız skandal harbiden.

fanatik fbli acunun takımıyla hazırlık maçı yaparsan olacağı bu
kankilerine bak fanatik gsli fatih terim arda fln

Golcü dışında geç kalınmış bir durum yok genel olarak kadro korunmuş görünüyor şuan için öyle en azından.. ama 3 tane golcü lazımken o konuda sessiz kalmamız skandal harbiden.

İcardinin keyfini bekliyoruz, icardiye bir süre verip ne zaman gelirsin ya da gelmezsin demek lazım

Genel olarak, aktivitelere geri dönmek için 1. derece MCL yırtıkları 1-2 hafta, 2. derece MCL yırtıkları 3-4 hafta ve 3. derece tam MCL yırtıklarının iyileşmesi 5-7 hafta sürer. İyi planlanmış rehabilitasyon programı, İYB iyileşmesini sağlamada çok etkilidir.
Zorlanmayla yırtık aynı mı ki.

transfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
F0X4kECXoAA7ZeB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt