Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Esneme 2 hafta olur gibi.2-3 hafta işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esneme 2 hafta olur gibi.2-3 hafta işte
aydın attı ama son dk golü yedilk lvivdenTromsö ve Lviv dönemi eksik kadrolar vardı, Östersunds da öyle ama onlara laf edilmez zira Emirates’te Arsenal’i yendiler o sezon boru değil.
Şu an öyle eksik bir kadro yok ama playoff kolay geçmeyecektir, playoffa kalmak dışındaki her seçenek de başarısızlıktır.
Tek eksik santrafor şu durumda, diğerleri acil ihtiyaç değil.
kemik ödemi de fazla sürmüyo.gecen yaz arda güler vs de yasamıstıEsneme 2 hafta olur gibi.
Tromsö ve Lviv dönemi eksik kadrolar vardı, Östersunds da öyle ama onlara laf edilmez zira Emirates’te Arsenal’i yendiler o sezon boru değil.
Şu an öyle eksik bir kadro yok ama playoff kolay geçmeyecektir, playoffa kalmak dışındaki her seçenek de başarısızlıktır.
Tek eksik santrafor şu durumda, diğerleri acil ihtiyaç değil.
Görmedim reis doğrudurdün ki erken transfer maliyetimi gördünmü?
angelo
paredes
ineahachu
üzerinden bir tasarrruf maliyeti yaptım
benim hesaplarma göre nereden baksan şu 3 topçudan 17 milyon tasarruf ediyoruz sadece 1 ay sonra alsak
Golcü dışında geç kalınmış bir durum yok genel olarak kadro korunmuş görünüyor şuan için öyle en azından.. ama 3 tane golcü lazımken o konuda sessiz kalmamız skandal harbiden.

Allahin Bahcelisi seni.......................navas
ferdi......ramos....szalai.....lincoln
.......................arao
..........irfancan....zajc
kent............dzeko..........zaha
nasil oldu kadromuz
Zorlanmayla yırtık aynı mı ki.Genel olarak, aktivitelere geri dönmek için 1. derece MCL yırtıkları 1-2 hafta, 2. derece MCL yırtıkları 3-4 hafta ve 3. derece tam MCL yırtıklarının iyileşmesi 5-7 hafta sürer. İyi planlanmış rehabilitasyon programı, İYB iyileşmesini sağlamada çok etkilidir.