Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun'un bilerek sakatla demedigi ne malum ? Adam hasta Fenerbahçeli herşeyi yapar,Okan hoca ve Dursun Özbek kişisel hayatlarinda ne halt yerlerse yesinler acunla ama bunu kulübe bulastirmayacaklardi
Gercekten boyle mi dusunuyorsun
Sakatlamak isteyen adam oyle girmez pozisyonu hatirliyorum diz bolgesine darbe aldi bir mac icinde buna benzer dolu pozisyon oluyor

Sakatlayacak adam bilege ve uzerine basar gecen sene bir macta basmislardi ayagi esnemisti birsey olmamisti cok sukur sadece sanssizlik pozisyon gaddarca bir hamle degildi

zaha ile ilgili haber yok,yangın yapmayın

Bot musunuz nesiniz yav her 3 saate bir gidip geliyorum aynı muhabbet. Zaha da zaha, zahayı almışlar.

Arkadas fener bir gunde kac kere zahayi aliyor anlamadim ki uc ogun zaha aliyorlar haber kaynak yazanda yok gelip zahayi aldi demek bilgi kirliligidir

Zahayi almissa fener yazin haberi kaynagi gorelim

Arkadas fener bir gunde kac kere zahayi aliyor anlamadim ki uc ogun zaha aliyorlar haber kaynak yazanda yok gelip zahayi aldi demek bilgi kirliligidir

Zahayi almissa fener yazin haberi kaynagi gorelim
bisey yok.ingilizler sampiyonlar ligi için lazioya gitmeye hevesli yazdı sabah ve öglen.fblilerin muhabiri de lazioya aklı kaymıs dedi

valla sabahtan beri burdayım.anasayfama da haber düşmüyo twitterda.2-3 saat kaçıyorum

bisey yok.ingilizler sampiyonlar ligi için lazioya gitmeye hevesli yazdı sabah ve öglen.fblilerin muhabiri de lazioya aklı kaymıs dedi
Sabahtan beri kac kere gordum bu asilsiz duyum isi can sıkıcı olmaya basladi hepsini raporladim varsa bir haber kayanagini yazarsin

Forumu copluge cevirdiler

Ay sonunda Avrupa elemeleri
5 veya 6 ağustosta süper kupa var
11 Ağustos’ta lig başlıyor

Hemen hemen 1 aylık bir süreç var önümüzde maalesef yaprak kımıldamıyor çok ilginç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha sakatlik yasamazsa iş yapmamasi imkansiz. Veya nani gibi buraya tatile gelmesi lazim

Ay sonunda Avrupa elemeleri
5 veya 6 ağustosta süper kupa var
11 Ağustos’ta lig başlıyor

Hemen hemen 1 aylık bir süreç var önümüzde maalesef yaprak kımıldamıyor çok ilginç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Süper kupa devre arası oynanmıyor mu 2 senedir

Bu sezon niye yazın oynansın

Szymanaski diye bir veletle ilgileniyorlar ilk defa adini duydum 20 milyon istemis klubu enteresan transferlere basladi Ali kocum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt