Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.104
- 10.495
- 1.303
Torreira 2 haftaya döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten boyle mi dusunuyorsunAcun'un bilerek sakatla demedigi ne malum ? Adam hasta Fenerbahçeli herşeyi yapar,Okan hoca ve Dursun Özbek kişisel hayatlarinda ne halt yerlerse yesinler acunla ama bunu kulübe bulastirmayacaklardi
alsalar neyse de okan abi gazlıyoBot musunuz nesiniz yav her 3 saate bir gidip geliyorum aynı muhabbet. Zaha da zaha, zahayı almışlar.
geldi renkdaş yıllık 6-6.5 milyon € + imza parasızaha ile ilgili haber yok,yangın yapmayın
ona ragmen lazioya yakınsa rengim,fblilr düşünsüngeldi renkdaş yıllık 6-6.5 milyon € + imza parası
bisey yok.ingilizler sampiyonlar ligi için lazioya gitmeye hevesli yazdı sabah ve öglen.fblilerin muhabiri de lazioya aklı kaymıs dediArkadas fener bir gunde kac kere zahayi aliyor anlamadim ki uc ogun zaha aliyorlar haber kaynak yazanda yok gelip zahayi aldi demek bilgi kirliligidir
Zahayi almissa fener yazin haberi kaynagi gorelim
Sabahtan beri kac kere gordum bu asilsiz duyum isi can sıkıcı olmaya basladi hepsini raporladim varsa bir haber kayanagini yazarsinbisey yok.ingilizler sampiyonlar ligi için lazioya gitmeye hevesli yazdı sabah ve öglen.fblilerin muhabiri de lazioya aklı kaymıs dedi
Süper kupa devre arası oynanmıyor mu 2 senedirAy sonunda Avrupa elemeleri
5 veya 6 ağustosta süper kupa var
11 Ağustos’ta lig başlıyor
Hemen hemen 1 aylık bir süreç var önümüzde maalesef yaprak kımıldamıyor çok ilginç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok biliyorsan kendin yap transferi, Goztepe'de scoutluk yapmaya benzemezTransfere hazırlıksız başladığımızi söylediğimde linç yemiştim nitekim süreç beni maalesef haklı çıkarıyor. Belirli hesapların taraftarın gazını almak için sabır veya benzer söylemler de yada daha iyisi için uğraşılıyor söylemleri de gereksiz bana kalırsa
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi