Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞL katılım bedeli eskiye göre düştü. Grupta sonuncu olmakla Uefaya gidip lider bitirmek nerdeyse aynı noktaya geliyor.
Sabit ŞL katılım parası dışında büyüklere daha fazla kazansın diye katsayı ödemesine çevirdikleri için ancak yine de gruba katılsan yayın geliri hariç 25-27 bandında kazanıyorsun. Ondan dolayı AL lideri olsan yarı yarıya sanırım, AL’de katsayı ödemesi yok diye biliyorum.

Dün saçma sapan bir yenilgi aldık. Lucas 2-3 hafta yok. Transferler gecikti. Honurdanmalar başladı. Ortalıkta tam olarak bir anda açıklanacak İcardi Transferi havası var.

Sabit ŞL katılım parası dışında büyüklere daha fazla kazansın diye katsayı ödemesine çevirdikleri için ancak yine de gruba katılsan yayın geliri hariç 25-27 bandında kazanıyorsun. Ondan dolayı AL lideri olsan yarı yarıya sanırım, AL’de katsayı ödemesi yok diye biliyorum.
Sonunculukta 25-27 kazanılabileceğinden emin değilim. Uefa’da da var katsayı olayı.

5 m euro da playoff oynama tesellisi var.

Sonunculukta 25-27 kazanılabileceğinden emin değilim. Uefa’da da var katsayı olayı.

5 m euro da playoff oynama tesellisi var.
JK sıfır çekince 30 kazanmıştı. 15 sabit katılım ücreti, 10 katsayı bazlı katılım ücreti, 5 yayın geliri. Bizim katsayımız daha iyi olduğu için 12 alacağımızı düşünüyorum.

Katılanlar sıralamasında son torba olursak

32. = 1.25
31.= 2.5
30= 3.75
29.=5
28.=6.25
27.=7.5
26.=8.75
25.=10

Gibi değil mi?

Meliksah vuruldu mu?

8e511f0873fa207f7cff2da72ccfdcf1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt