Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.563
Sevmeyelim de taşa mı dönelim. Haftaya oynar bu manyak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Galatasaray yıldız transferi yapmayacak dediler bugün de R yaptılar.@Emre Zeytinli Gelişme nedir reis
Her bölgeye yapmayacak dediler diye hatirliyorumDün Galatasaray yıldız transferi yapmayacak dediler bugün de R yaptılar.
Bugün böyle diyerek düzelttiler dün aksini iddaa ediyorlardı.Her bölgeye yapmayacak dediler diye hatirliyorum
Sabit ŞL katılım parası dışında büyüklere daha fazla kazansın diye katsayı ödemesine çevirdikleri için ancak yine de gruba katılsan yayın geliri hariç 25-27 bandında kazanıyorsun. Ondan dolayı AL lideri olsan yarı yarıya sanırım, AL’de katsayı ödemesi yok diye biliyorum.ŞL katılım bedeli eskiye göre düştü. Grupta sonuncu olmakla Uefaya gidip lider bitirmek nerdeyse aynı noktaya geliyor.
Sonunculukta 25-27 kazanılabileceğinden emin değilim. Uefa’da da var katsayı olayı.Sabit ŞL katılım parası dışında büyüklere daha fazla kazansın diye katsayı ödemesine çevirdikleri için ancak yine de gruba katılsan yayın geliri hariç 25-27 bandında kazanıyorsun. Ondan dolayı AL lideri olsan yarı yarıya sanırım, AL’de katsayı ödemesi yok diye biliyorum.
JK sıfır çekince 30 kazanmıştı. 15 sabit katılım ücreti, 10 katsayı bazlı katılım ücreti, 5 yayın geliri. Bizim katsayımız daha iyi olduğu için 12 alacağımızı düşünüyorum.Sonunculukta 25-27 kazanılabileceğinden emin değilim. Uefa’da da var katsayı olayı.
5 m euro da playoff oynama tesellisi var.
Ayalkbastı değişmediyse 15 ayakbastıdan, 15 de 10 yıllık uefa puanından en az 30 civarı gelecek 0 çeksek bileSonunculukta 25-27 kazanılabileceğinden emin değilim. Uefa’da da var katsayı olayı.
5 m euro da playoff oynama tesellisi var.
1.25 değil mi 10 yıllık puanAyalkbastı değişmediyse 15 ayakbastıdan, 15 de 10 yıllık uefa puanından en az 30 civarı gelecek 0 çeksek bile