Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022-2023 sezonunda Icardi, Gomis ve kisa sure Seferovic yoktu demek.

Disari alalim bu arkadasi. Teminden beri ne dedigini bilmiyor.

Wendel geniş listemizde yer alıyor. Öncelik değil.

images - 2023-02-03T201114.493.webp

Evet ben de sonradan farkettim ya dursun özbeği zamanın da ben de çok eleştirdim ve hala bazı konularda çok kızgınım örneğin avrupadan men yememiz ama sırf eleştiri yapmak için de yorum yapılmaz ki
Yok zaten bu yönetimde Erden olmasa Dursun a zerre destek vermezdi zaten çoğu taraftar.

şu arda güler geyiği bi bitseydi.yok 9 twit attı real madrid falan.brahim diazı transfer ettiğinde de benzer şekilde en az 6 twit attı real madrid hesabı.içim dısım real madrid olmus,yatagım,mevresimim.arda güleri bende seviyorum da,durumu abd kampında belli olacak.fizik mizik yetersiz kalırsa 2 sene kiralık gönderirler.işi çok zor

Üstat o dönem de yangın yapılmıştı daha iyileri alındı, onu vurguluyorum. Bu sene iyi kadro kurulacağından eminim ama ön elemeler öncesi en azından forvet fena olmazdı tabii.

Başkanın da söylediği gibi bu sene arapların piyasada çok aktif olması kurun aşırı yükselmesi gibi sebeplerden dolayı biraz gecikme oldu ama hala zaman var biraz sabırlı olmak gerekir. Bu arada biraz fazla tepki gösterdim sanırım kusura bakma rengim :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt