- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
foot mercato muhabirleri habere rt atsın diye bekliyorum.rt atınca transfer bitiyo.3lü pakete rt gelsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klipteki çocukların daha çok katkısı olmuştur takımımıza
forvet gelsin eylül e kadar beklerim. forvet elzemçok zor yollardan geçtik lan biz
yangın yapan şerefsizdir
Torpil lafım hatalı oldu aslında, demek istediğim bir dönem emre çolak vardı, yunus celil Atalay gibi geleceği parlak ve izleyince yetenekli olduğunu anladığımız oyuncular vardı( Atalay ve celil gelişim gösteremedi) şimdi kim var ? Topu ayağına alınca heyecan veren kim var ? Bir tek bir hazırlık maçında oynayan solak di Maria tipli bir eleman vardı, topu alınca yetenekli olduğunu hissetmiştim ama ne oldu ayrıldı galiba. İnsan biraz adam geçen, dribling yapan oyuncu arıyor ama yok, bu da bir eksiklik bana göre
Gene farazi konuşmuş Türk transferimiz mi var ki kampa yetişecek. Muhabirim diye geçiniyor bu da 0 bilgi ile.Serhan türk transferlerin kampa yetişemeyeceğini söyledi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kandirildik. @Mehmet Mehmetoglu goreve
Dua et kanuni Alper admire soylemedim
Ayrıca kereme alternatif olarak sol kanatta oynayacak başka oyuncumuz da yokforumun ve taraftarın çoğunluğu rashicayı istiyor
bir kaç marjinal kafa için dil dökmeye degmez
rashicayı istemeyen adamla yüz göz olmam bile çok saçma
geldi denendi tuttu
çalışkan
sevimli iyi bir çocuk
iyi topçu
ve çok yararlı
Bu profil fotoyu gecince, her yerden like fiskiriyor. Hayri cund power galiba, muthis bir his, kendime like baronu hissediyorum.
kudur @Uğur İz