Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foot mercato muhabirleri habere rt atsın diye bekliyorum.rt atınca transfer bitiyo.3lü pakete rt gelsin artık

Boey ve Nelsson toplam 30m euroya gitseydi, herkez burada yangin cikarirdi bence.

gecen sene turk liginde seferoviç ve trezegenin tutmaması futbol tanrılarına hakaret ya keza alioski

nasıl oldu hala anlayamıyorum

bu üçünün banko tutması gerekiyordu türk ligi algoritmalarına göre

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk'ten Spor Gecesi Digital'de özel açıklamalar... Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’ten ezber bozan bir yayın geliyor.

Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri ve son dakika transfer haberleri Spor Gecesi Digital'de.

Torpil lafım hatalı oldu aslında, demek istediğim bir dönem emre çolak vardı, yunus celil Atalay gibi geleceği parlak ve izleyince yetenekli olduğunu anladığımız oyuncular vardı( Atalay ve celil gelişim gösteremedi) şimdi kim var ? Topu ayağına alınca heyecan veren kim var ? Bir tek bir hazırlık maçında oynayan solak di Maria tipli bir eleman vardı, topu alınca yetenekli olduğunu hissetmiştim ama ne oldu ayrıldı galiba. İnsan biraz adam geçen, dribling yapan oyuncu arıyor ama yok, bu da bir eksiklik bana göre

Ben Beknaz’dan çok umutluydum ama ayrıldı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

saint maximin nasip olur mu tanrım agustosta yarabbim

Bu profil fotoyu gecince, her yerden like fiskiriyor. Hayri cund power galiba, muthis bir his, kendime like baronu hissediyorum.

kudur @Uğur İz

FfGhSNIX0AALbTJ.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt