Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29 yasında 4 milyon gömdüğümüz midsö kenarda oturoyo,6 miyon verdiğimiz yusuf demir kadroya alınmıyo.oliveira ve mertens mi dert ?ne kadar saçmasapan konusuyo bu futbolu biliyorum diye geçinenler
Bu tarz insanlarin cidden dikkat etmesi gerekiyor. Soylemleri bazen taraftarin buyuk kesimini uyutabilir, bazen de yangina sebebiyet verdirebilir. Bir kere soyle tamam, kac yayindir takip ediyorum.; kadro planlamasi diye bu tahrik edici cumleleri soyluyorlar. Bu takim 2 sene daha sampiyon olsun ve Okan-Erden de kalsin. O zaman bu tur sacma hamleler olursa hep birlikte elestirelim. Bu da zaten bizim elestirel kulturumuz .

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Metin Öztürk: "Erden Timur çok büyük bir operasyonun peşinde. Bu fırtına öncesi sessizlik. Bu operasyon bittiğinde bu sessizlik bozulacak." (Gökhan Dinç)

ya abicim maximini nasıl alıyorsunuz ya

bu nasıl bir hayal

ncastle bıraktığı an en kötü ihtimsl yıllık 50 milyona suudilerde
Hayal de mi kurmak yasak arkadaş, ayrıca fırsat transferi olabilir çünkü Newcastle düşünmüyor geçen sezon oynamadığı zamanlar takım olarak harika işler yaptı ve gitmek isteyebilir gönlünde Galatasaray olduğunu hepimiz biliyoruz

Hayal de mi kurmak yasak arkadaş, ayrıca fırsat transferi olabilir çünkü Newcastle düşünmüyor geçen sezon oynamadığı zamanlar takım olarak harika işler yaptı ve gitmek isteyebilir gönlünde Galatasaray olduğunu hepimiz biliyoruz
Zaniolodan sonra hiçbir transfere olmaz diyemiyorum

Bu metin özturk ne gereksiz bi adam ya. Boş boş konusuyo. Kimse yemiyor artik. Sözde transferler kampa yetisecekti. Hadi ordan

Özellikle 2000 sonrası taraftara sahip olmada açık ara lider biziz ergenlerin çoğunluğu babası ezik fenerli vs değilse GS li oluyor özellikle 10 sene sonra filan taraftar sayıları arasındaki fark dahada net görülecek heryerde icardi formalı çocuklar var onun dışında tek tük arda fb vardı ama o da yalan oldu
Emin ol Icardi gelsin ve 2 sene daha sampiyon olursak fark kapanmamak uzere acilir

Bence buyuk operasyon bunu kastediyor:

Icardi
Paredes
Bernat

paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt