- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Benim de beynim iflas etti burayi okuyarak transfer bekleyerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncelleniyor anlık.Nevzo
Rashica 7
Paredes okey
Günayla anlaşıldı 600.000 € bonservis
İcardi gelecek
Antonio ısrarı sürüyor oyuncu tamam
Hayir, galiba pahaliZaten feneri seviyor gelmesin
Linç yemekten çekinmek değil de cevap verip anlatması falan uzun sürüyor.
Boşa zaman kaybıEn son Münih'de izlemiş adamı gelsin diyen çok neyse...
Taktılar antinoyaya.fofana fransayi istemiyodu en son.fofana gelirse görüşürüz muhabir bozuntulariGüncelleniyor anlık.

Maximin oynamayınca Newcastle top oynamaya başladı. Maximin bana kendisi yetenekli lakin takımı bozan bir oyuncu izlenimi veriyor. Newcastle satacaktır bence ama Suudiler alır yada PL kalır.ya abicim maximini nasıl alıyorsunuz ya
bu nasıl bir hayal
ncastle bıraktığı an en kötü ihtimsl yıllık 50 milyona suudilerde
Off şu kelimeye de uyuz oluyorum. Kulubeye mi tapulayacagiz bu topculari? Hepsi öyle veya böyle oynayacak. Bazen ilk 11 bazen sonradan gireceklermertens olivera yedek olacak da bizim kulübedeki 2 kişi için 6 milyon maaş verme lüksümüz yok
bu ikisininden çıkınca icardinin maaşı oluşuyor zaten
Tam isabet“Eğer Galatasaray yurtdışı altyapıda yetişmiş bir Türk oyuncu daha alırsa ( Mert Müldür, Kerem Demirbay vs ) transfer olduğu takdirde Günay Şampiyonlar Ligi listesine yazılamıyormuş” Spor Gecesi
ne zaman baba mezardamıDemektir kerem demirbaş geliyor, vay be
“Eğer Galatasaray yurtdışı altyapıda yetişmiş bir Türk oyuncu daha alırsa ( Mert Müldür, Kerem Demirbay vs ) transfer olduğu takdirde Günay Şampiyonlar Ligi listesine yazılamıyormuş” Spor Gecesi