- 21 Ocak 2010
- 72.587
- 51.051
- 5.003
Dursun Özbek: Bu sene ustalık senem transferleri ben devralıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mesela evladıma takım konusunda karışmıcam rengim, istediğini tutsun. Tercih hakkı onunBabam Fenerli, küçükken bana büyük balonlar alırdı Fenerbahçe armalı ben de iğne ile patlatırdım.
5 yaşına kadar futboldan nefret ederdim. Sonra kuzenler ile Galatasaray maçı izledik onlar futbolu bıraktı, bayrak bana kaldı.
Ben Fenerli babam ve annemi Galatasatay’iı yaptım yıllar sonra.
Eşim de Fenerliydi tanıştığımızda fanatik olmasa da, o da cimbom sevgisini gördü Galatasaray’lı oldu, Aşkın olayım diyerek beraber tura çıktık en son.
Velhasıl kelam bu sevgi aşılanmalı arkadaşlar.
Çok fanatik olanı çeviremezsin tabi ama senin ne kadar safi sevdiğini, ve üzüldüğümü görünce onlar da seni destekliyor.
Futbolun özü de bu bence beraber sevinebilmek, bir noktada buluşmak.
Bir evladım olursa sırf bundan aynı takımlı olsun isterim. En azından duygusal bağın o yönünü de beraber yaşayabilmek için. Babam beni yapamadı, bende ki Galatasaray sevgisi ailemi küçüklüğünde tuttuğu takım yerine Galatasaray kazanınca sevinir hale getirdi.
Mutluluğu da hüznü de daha çok paylaşmak için ya kendiniz gibi Galatasaray’lı yapın, ya da onun mutluluğu ile mutlu olabilecek kadar büyük kalpli olun.
EyvahDursun Özbek: Bu sene ustalık senem transferleri ben devralıyorum
Sergencim 15 senedir bu forumdayım sevdiğimde bir kişiliksin fakat ömrümü yedin be kardeşim.a takıma alsın.yetenegi kısıtlı olanlar kenarda dursun, böylesi özel bi yetenegi heba etmemek gerekiyor.40 yılda bir gelir furkan gibisi
Valla çoğu zaman bir acaba lan dedirtmiştir bana da13-14 yıldır buradayım en istikrarlı trollüğü recep yapıyor adam bir gr değişmedi.
Torreira ve Parades'in yanı sıraKatiliyorum. Ama Bu zafiyetin ana sebeplerinden biri de orta sahanin direncsizligiydi. Orta sahayi bosaltarak oynadik. Özellikle oliveira geriye gelmiyordu ve büyük bosluklar olusturuyordu. Torreira cok yalniz kaliyordu. Rashica gecen sene bu yüzden cok önemliydi, oliveiranin bosluklarini bile kapatmaya calisiyordu adam. Boeyin de arkasini iyi topladi.
Orta sahayi torreira-paredes yaparsak daha direncli bir görüntü veririz diye düsünüyorum.
Boku yedik o zamanDursun Özbek: Bu sene ustalık senem transferleri ben devralıyorum
Çalışmadılar ki birlikte diye hatırlıyorumtuhaf ama dursun özbeki seviyo fatih hoca.tek sıkıntı dursunun fatih hocaya asamoah ve konyplankayı alacaz demesi.sonra zaten bilyosun neler oldu.nagatomo geldi sadece
Benim kafamdaki Okan Özkan'ın oğlu imajı böyle bir şeydi. Biraz hayalkırıklığı olduaile büyüklerim aman sakın oğluna futbol manyaklığı aşılama soğur dedi
oğlumu full serbest bıraktım gs konusunda
bugün hanım sordu icardi gelmedimi diye
benim oğlan 4 yaşında baba icardi kim dedi ulan
yeminle yıkıldım ya zaten maçda izlemiyor
gidiyor transformersleriyle oynuyor odasında maç sırasında
bu sezon her maçı izleteceğim başlayacağım millete yok soğurmuş fln fln
Benim kafamdaki Okan Özkan'ın oğlu imajı böyle bir şeydi. Biraz hayalkırıklığı oldu
![]()
Bizim yonetim rest cekmeyi bilmiyormu? Lazio gitmek istiyorsa buraya gelmeye gönlu yoktur, sirf gelsin diye extradan 1 milyon fazla verirsek kaziki biz yeriz.