Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.406
- 6.391
- 768
Satış işine bu kadar takmayın yav hem münih olalım diyorsunuz hem loser dortmund fbye özeniyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fofana londra haberleri kesildi.ben ordan sürpriz bekliyorumŞaka maka 8 eylül transferlerinin 4ü medyada bile yer almamıştı, Icardi dışında.
Haber çıkmadı, gelişme yok yaklaşımı çok boş bu noktada.
Erden’in kampta dünya yıldızı forvetten kastının Mertens olduğunu da hiçbir muhabir bilmiyordu sonra İtalyanlar yazınca çıkmıştı.
PSGden paket çıkarma peşindeyiz o kesin de ikinci santrafor konusu hala çok belirsiz.
Niye versinler yav Fofana’yıfofana londraya haberleri kesildi.ben ordan sürpriz bekliyorum
16 haziran 2023
Erden Timur: “Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Galatasaray'ın en önemli geleneği. O müziği dinletmek için her şeyi yapacağız. Amacımız Şampiyonlar Ligi'nde başarı. Bütçemizi onun için hazırladık. O olmazsa, Avrupa Ligi'nde başarı...”
Erden Timur: "Güçlendirmemiz gereken bölgeleri Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetiştireceğiz. Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."
Erden Timur: "Galatasaray'ın çıkarlarına uygun bir şekilde o bölgelere oyuncu koyacağız. Ondan sonra önümüzdeki sezon için fırsat transferlerine bakacağız. Sadece rakam ve uygunluk anlamında da değil. Çok kaliteli oyuncular almak istiyoruz ama o oyuncuların ilk tercihi Türkiye değil."
niye?londra basını yazdı ilgilendigimizi.bende inandım.bekliyorum valla.keske moise kean olsaNiye versinler yav Fofana’yı
10-12ye aldılar zaten, gelişsin deseler ilk 11 oynayacağı yere kiralarlar
Boş hayaller peşindesin
Forvetteki Rus’da fena ya.Tanımıyorum ama Polonyalılar world class görüyorlar.
Dinamo Moskova’da ne takımmış hem bu hem Zakharyan.
stoperleri gürcü sazanovda cok iyiForvetteki Rus’da fena ya.
Tykavin 21 yaşına girdi.
Çocuk çok güçlü, pivot olabiliyor, ceza sahasında hareketli, icardi gibi çok acayip gol pozisyonları var, kafaya da çıkıyor.
Mustafa malına 5 milyon verilen yerde aynı para verillir
tempolu bi oyuncu değil galiba.ben mi yanlıs okudum bilmyorum ama aklımda öyle kalmıs.sol ayagı çok iyi videolardan gördüğüm.5 sene önce fatih hoca istemişti.24 yasında artıkSimanski : Sol ayagi dehset ve topla da hizli
Rus topçu alınmasına karşıyım.Forvetteki Rus’da fena ya.
Tykavin 21 yaşına girdi.
Çocuk çok güçlü, pivot olabiliyor, ceza sahasında hareketli, icardi gibi çok acayip gol pozisyonları var, kafaya da çıkıyor.
Mustafa malına 5 milyon verilen yerde aynı para verillir
Çocuğun kaynağı hollanda basını.Poller bizle dalga geçmek için böyle haberler paylaşıyordu, bu da o tarz bir iş sanki
Adamlarda acayip bir Scout ağı var ya yıllardır keşfediyorlar bir şekilde.stoperleri gürcü sazanovda cok iyi
Adamlar kulüp aldı Fransa’da, oraya kiralarlar.niye?londra basını yazdı ilgilendigimizi.bende inandım.bekliyorum valla.keske moise kean olsa
Hollanda haberinin kaynağı da bir Telegram kanalı, muhtemel Rus kaynağı.Çocuğun kaynağı hollanda basını.
Dalgayı fenerle geçmiş.
Zaten başka takıma gitsin istiyorlar Türkiye’ye gelmesindense.
o zaman ciddi olabilir miyiz acaba?cicaldau ve morutanı satsak mantıklı olurdu almakÇocuğun kaynağı hollanda basını.
Dalgayı fenerle geçmiş.
Zaten başka takıma gitsin istiyorlar Türkiye’ye gelmesindense.