Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi orta açmayı bilen kanat oyuncuları istiyordu, Bu Sosa ve Angelino bu sebepten ısrarla isteniyor. Haberler bu yönde çıkıyordu.

Yasak kaynak
yaız
Reis şu adamın haberlerini kaynaklı/kaynaksız paylaşmayın rica ediyorum.

Yağız gibilerin bu forumda yeri yok, biz yasaklıyoruz siz vazgeçmiyorsunuz buraya taşımaktan.

Bizde sahada ve sezon içinde büyük takım refleksleri fazlaca mevcut olsa da transferde bunu hissedemiyoruz malesef. Muslera'nın futbolu bırakacağı 3-4 yıldır belli bir şeyken yerini doldurma çabasını gösteremememiz üzücü bir şey. Sonra 10 kaleci deniyoruz 9 u postalanıyor muhabbeti oluyor. Sezonluk planlar yapıyoruz hep transferde.

borna sosa için herkes haberi ilk biz verdik yarısında

Reis şu adamın haberlerini kaynaklı/kaynaksız paylaşmayın rica ediyorum.

Yağız gibilerin bu forumda yeri yok, biz yasaklıyoruz siz vazgeçmiyorsunuz buraya taşımaktan.
Ne bilem. Bizim mal muhabirler takimla ilgili dogru duzgun birsey yazmiyor. Mecbur kaliyoruz bu şikecinin paylastiklarini atmaya

Neyse bir daha atmam admirim

sosayı milli takımda izlediğimde hücuma cok cıktıgını ve güçlü bi oyuncu oldugunu hatırlıyorum.bi bakayım eski mesajlarıma

Ayrıca yıllardır bek konusunda türk takımlarını eleştirirdim. Tüm oyunu kitleyen anadolu kulüpleri olunca neredeyse bekleri kanat olarak kullanmak zorunda kaldığın sistemin en kilit noktası bekler oluyor. Ve nedense beke para harcanmıyor bu yüzden angelino ve sosa haberlerini çok olumlu buldum.

angelino bize gelmezse nereye gidecek bakalım epl takımlarından ses cıkmamıs ilginc sekılde

yalnız szymanski işi doğruysa ve paredes ile beraber oluyorsa hoca çalışkan 10 olarak düşünüyor demektir ki bu da 4 3 3e yakın bir oyun fikri hocanın kafasında oluşuyor anlamına gelir

@Mustafa Canaslan

Yalnız sınır da var. 10 milyona yabancı sol bek alırsak hangi yabancıyı keseceğiz acaba takımdan. Allahın aptalları yüzünden düşündüğümüz şeye bak ya. Ben başından beri Kazımcan(bence tavanı yukarıda) ile rekabete girecek genç bir yabancı alınması taraftarıyım. Sosa'yı alıp yedek oturtacak değiliz zira.

forum erden timuru gölgede bırakacak bilirkişi kaynıyor.. gelecek parlak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt