Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.558
- 11.519
- 1.473
İcardi orta açmayı bilen kanat oyuncuları istiyordu, Bu Sosa ve Angelino bu sebepten ısrarla isteniyor. Haberler bu yönde çıkıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 Haziran’da Milli maç haftasında oynanmış zaten. Yeni paylaşılınca dün falan oynandı sandımYeni de fark etmez o kadar idare ederiz. Ama diger milli oyuncular geldi
Reis şu adamın haberlerini kaynaklı/kaynaksız paylaşmayın rica ediyorum.Yasak kaynakyaız
Ne bilem. Bizim mal muhabirler takimla ilgili dogru duzgun birsey yazmiyor. Mecbur kaliyoruz bu şikecinin paylastiklarini atmayaReis şu adamın haberlerini kaynaklı/kaynaksız paylaşmayın rica ediyorum.
Yağız gibilerin bu forumda yeri yok, biz yasaklıyoruz siz vazgeçmiyorsunuz buraya taşımaktan.
Polonyalılar genelde böyle Moder ve Jowziak diye oyuncularla ilgilendiğimizde de ne işleri var TR'de diye yorumlar vardı.Çocuğun kaynağı hollanda basını.
Dalgayı fenerle geçmiş.
Zaten başka takıma gitsin istiyorlar Türkiye’ye gelmesindense.
Sürekli gündemdeydi zaten. Maliyet olarak Angelinho'dan daha uygundur sanıyorum.Bu Hırvat sol bek nerden çıktı?
Abi psg ekitikeyi de yolluyor,begeniyo musun?bize olur muyduReis şu adamın haberlerini kaynaklı/kaynaksız paylaşmayın rica ediyorum.
Yağız gibilerin bu forumda yeri yok, biz yasaklıyoruz siz vazgeçmiyorsunuz buraya taşımaktan.
Icardi yi getiren insan açsınSevgili arkadaşlar
Bir sonraki nöbeti hangi yöneticimiz açmalı görüşlerinizi bekliyoruz.
Not: Görüşlerinizi dikkate alacağımızı garanti edemem.