- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.899
- 4.143
Whatsapp Gruplarinda duyumlarini döndügü yönünde bir bilgi elime ulasti
Teyit etmem gerekiyor
Teyit etmem gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernat mevzusu da doğruysa, santrafor için de o bekleniyordur. Bekin maliyetine göre 2. santrafora ayırılabilecek bütçe de belli olacaktır belki. Aksi bir durumda hala belirsiz olması biraz can sıkıcı bir durum bana göre. Bekleyip göreceğiz, yapacak başka bir şey yokŞaka maka 8 eylül transferlerinin 4ü medyada bile yer almamıştı, Icardi dışında.
Haber çıkmadı, gelişme yok yaklaşımı çok boş bu noktada.
Erden’in kampta dünya yıldızı forvetten kastının Mertens olduğunu da hiçbir muhabir bilmiyordu sonra İtalyanlar yazınca çıkmıştı.
PSGden paket çıkarma peşindeyiz o kesin de ikinci santrafor konusu hala çok belirsiz.
Ben bek konusunda güçlü rotasyon olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yeni futbolda Avrupa da varsa 4 bek şart bence. As oyuncular 2700-3000 dk civarı oynarken yedekler 1500 civarı oynamalı. Sürekli git gel yaptıkları için fazla oynattığında adele problemi yaşıyorlar. Boey ilk sezonunda sürekli bununla boğuşurken tek kulvarda sorun yaşamamıştı mesela.Yalnız sınır da var. 10 milyona yabancı sol bek alırsak hangi yabancıyı keseceğiz acaba takımdan. Allahın aptalları yüzünden düşündüğümüz şeye bak ya. Ben başından beri Kazımcan(bence tavanı yukarıda) ile rekabete girecek genç bir yabancı alınması taraftarıyım. Sosa'yı alıp yedek oturtacak değiliz zira.
Aklin yolu 1Yalnız sınır da var. 10 milyona yabancı sol bek alırsak hangi yabancıyı keseceğiz acaba takımdan. Allahın aptalları yüzünden düşündüğümüz şeye bak ya. Ben başından beri Kazımcan(bence tavanı yukarıda) ile rekabete girecek genç bir yabancı alınması taraftarıyım. Sosa'yı alıp yedek oturtacak değiliz zira.
Rotasyon olmalı eyvallah da 10 milyon verdiğin beki kenarda oturtamazsın. O yüzden daha makul bir çözüme gitmek lazım, o kadar maçı Kazımcan zaten kaldıramaz. Sol beki yabancı yaparsan ya sağ kanatta ya fw arkasında yerli oynayacak. Bunları düşünerek hamle yapmak zorundayız maalesef.Ben bek konusunda güçlü rotasyon olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yeni futbolda Avrupa da varsa 4 bek şart bence. As oyuncular 2700-3000 dk civarı oynarken yedekler 1500 civarı oynamalı. Sürekli git gel yaptıkları için fazla oynattığında adele problemi yaşıyorlar. Boey ilk sezonunda sürekli bununla boğuşurken tek kulvarda sorun yaşamamıştı mesela.
Akman kardeşler var herhalde ahhahahah
Rotasyon olmalı eyvallah da 10 milyon verdiğin beki kenarda oturtamazsın. O yüzden daha makul bir çözüme gitmek lazım, o kadar maçı Kazımcan zaten kaldıramaz. Sol beki yabancı yaparsan ya sağ kanatta ya fw arkasında yerli oynayacak. Bunları düşünerek hamle yapmak zorundayız maalesef.
Ben kimseden ümitli değilim bundan sonra bizim alt yapı tamamen torpil üzerine kuruluEmirhandan umitliydim ondan da bir sey olmayacak sanirim
Dubois kalır Ali Turap kiraya gider, Dubois giderse de Mert Müldür alınır.Yabancı solbek geliyosa kerem demirbayda gelir.kazimcan,boey,sosa ve ali turap dörtlüsü cok iyi
Kulüp tarihinin en gerizekalıca hamlesi olur, Allah göstermesin.Günay'ı sadece yedek için almıyoruz anladığım kadarıyla, epey maç oynayacak bence ligde
Ali Turap iyiBen kimseden ümitli değilim bundan sonra bizim alt yapı tamamen torpil üzerine kurulu
Ali gitmez,mertle de uğraşmazlar dahaDubois kalır Ali Turap kiraya gider, Dubois giderse de Mert Müldür alınır.