Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whatsapp Gruplarinda duyumlarini döndügü yönünde bir bilgi elime ulasti

Teyit etmem gerekiyor

Şaka maka 8 eylül transferlerinin 4ü medyada bile yer almamıştı, Icardi dışında.

Haber çıkmadı, gelişme yok yaklaşımı çok boş bu noktada.

Erden’in kampta dünya yıldızı forvetten kastının Mertens olduğunu da hiçbir muhabir bilmiyordu sonra İtalyanlar yazınca çıkmıştı.

PSGden paket çıkarma peşindeyiz o kesin de ikinci santrafor konusu hala çok belirsiz.
Bernat mevzusu da doğruysa, santrafor için de o bekleniyordur. Bekin maliyetine göre 2. santrafora ayırılabilecek bütçe de belli olacaktır belki. Aksi bir durumda hala belirsiz olması biraz can sıkıcı bir durum bana göre. Bekleyip göreceğiz, yapacak başka bir şey yok

Yalnız sınır da var. 10 milyona yabancı sol bek alırsak hangi yabancıyı keseceğiz acaba takımdan. Allahın aptalları yüzünden düşündüğümüz şeye bak ya. Ben başından beri Kazımcan(bence tavanı yukarıda) ile rekabete girecek genç bir yabancı alınması taraftarıyım. Sosa'yı alıp yedek oturtacak değiliz zira.
Ben bek konusunda güçlü rotasyon olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yeni futbolda Avrupa da varsa 4 bek şart bence. As oyuncular 2700-3000 dk civarı oynarken yedekler 1500 civarı oynamalı. Sürekli git gel yaptıkları için fazla oynattığında adele problemi yaşıyorlar. Boey ilk sezonunda sürekli bununla boğuşurken tek kulvarda sorun yaşamamıştı mesela.

2 + 2 toplamda 4 tane üst düzey bekimiz 2 + 2 en az 4 kanat oyuncumuz olmak zorunda bu sezon ligde 38 maç Avrupa da en az 12 maç kupayı da sayarsak 55-60 maç arasında çıkma ihtimalimiz epey yüksek o yüzden tüm kulvarlarda başarı hedefleniyorsa uygun maliyetlerle kaliteli bir kadro kurmamız lazım.

Angelino da Sosa da üzerine oyun kurabileceğin adamlar. 8-10 biraz fazla ama 5-6'lara yakalarsak havada kapmak lazım.

Yalnız sınır da var. 10 milyona yabancı sol bek alırsak hangi yabancıyı keseceğiz acaba takımdan. Allahın aptalları yüzünden düşündüğümüz şeye bak ya. Ben başından beri Kazımcan(bence tavanı yukarıda) ile rekabete girecek genç bir yabancı alınması taraftarıyım. Sosa'yı alıp yedek oturtacak değiliz zira.
Aklin yolu 1

Ben bek konusunda güçlü rotasyon olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yeni futbolda Avrupa da varsa 4 bek şart bence. As oyuncular 2700-3000 dk civarı oynarken yedekler 1500 civarı oynamalı. Sürekli git gel yaptıkları için fazla oynattığında adele problemi yaşıyorlar. Boey ilk sezonunda sürekli bununla boğuşurken tek kulvarda sorun yaşamamıştı mesela.
Rotasyon olmalı eyvallah da 10 milyon verdiğin beki kenarda oturtamazsın. O yüzden daha makul bir çözüme gitmek lazım, o kadar maçı Kazımcan zaten kaldıramaz. Sol beki yabancı yaparsan ya sağ kanatta ya fw arkasında yerli oynayacak. Bunları düşünerek hamle yapmak zorundayız maalesef.

Rotasyon olmalı eyvallah da 10 milyon verdiğin beki kenarda oturtamazsın. O yüzden daha makul bir çözüme gitmek lazım, o kadar maçı Kazımcan zaten kaldıramaz. Sol beki yabancı yaparsan ya sağ kanatta ya fw arkasında yerli oynayacak. Bunları düşünerek hamle yapmak zorundayız maalesef.

Günay'ı sadece yedek için almıyoruz anladığım kadarıyla, epey maç oynayacak bence ligde

Yabancı solbek geliyosa kerem demirbayda gelir.kazimcan,boey,sosa ve ali turap dörtlüsü cok iyi.duboisde her iki kanadi yedekler

Eren aydın ve Emirhan kampa alınmadı diyorlar.uzucu.forvet yokken saçma olmuş eren aydın kararı.kanatta da oynayabiliyor.ikisi de pendikspora kiralık verilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt