Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis sen de eleştirebilecek 1 şey buluyosun.Kulübü yine de ucuza göndermiş.Ben bu transferin zor olacağını düşünüyodum.Millet Rossi'yi 8-10 milyon euroya alıyo.Bence bu bonservis ücreti makul..
Ben ağustosta 5e falan bırakırlar diyordum hayırlısı santrafor gelsin şampiyonlar ligine kalalım

Her sene 500m tl zarar ediyor bu kulüp birilerini satamazsan komple batacaksın takım falan olmayacak daha sonra maaş ödeyemezsin

hocam trabzonspor falan olsak, 38 senede bir şampiyon olmak taraftar için yeterli olsa dediğin ok,

rashica'yı 10'a sat, yerine getireceğin oyuncu da zaten aşağı yukarı aynı maliyetlerde olacak, değişen bir şey yine yok. bu konuları bu kadar takıntı haline getirmemek lazım. oyuncu satabilmek için iyi bir kadro kurup, başarılı olman gerek.

iyi bir kadro içinde bu tarz hamleler yapman gerek. zamanla meyvesini yavaş yavaş yersin zaten.

fb her sene 20'ye satıyor da noluyor değişen bir şey yok

Her sene 500m tl zarar ediyor bu kulüp birilerini satamazsan komple batacaksın takım falan olmayacak daha sonra maaş ödeyemezsin
Onun için Florya'dır Riva'dır yapmıyor muyuz? Oyuncu satışıyla veya sportif başarıyla olacak şey değil o iş. Rashica gibi garanti adamlar ayrıca o pozisyonu 5 sene tutar, yerine adam bulacağım diye ekstra para harcamazsın.

rashica Türkçe'de konuşabiliyormuş galiba çatır çatır. bu da bir avantaj bence, aynı kültür, benzer karakterler.

bu sezon çok daha tatmin edici bir performans gösterecektir

ayriyeten NET olarak

rashica>bruma

keitayi bende cok severdim ama biraz angut bir arkadasdi
Biraz mı? Rakip sol beke derbi deplasmanında yumruk atıp kırmızı kart gördü yav. Seyir zevki falan bambaşkaydı falan da o tarz adamlar iş yapmıyor artık futbolda.

hocam trabzonspor falan olsak, 38 senede bir şampiyon olmak taraftar için yeterli olsa dediğin ok,

rashica'yı 10'a sat, yerine getireceğin oyuncu da zaten aşağı yukarı aynı maliyetlerde olacak, değişen bir şey yine yok. bu konuları bu kadar takıntı haline getirmemek lazım. oyuncu satabilmek için iyi bir kadro kurup, başarılı olman gerek.

iyi bir kadro içinde bu tarz hamleler yapman gerek. zamanla meyvesini yavaş yavaş yersin zaten.

fb her sene 20'ye satıyor da noluyor değişen bir şey yok
Onlar iyi satıyor ama aldıkları parayı çarçur edip zarar ediyor. Bizim elimizde düzlüğe çıkma şansımız var ama oyuncu satmazsak onlardan beter oluruz

bi sampyion olduk
eli yuzu duzgun sponsorlarin guvenecegi (yani paralarinin calinmayacagindan emin oldugu) bir yönetim geldi hemen parada akmaya basladi

burasi ajax spor kulubu degil kardesim burasi Galatasaray

eger biz istersek biri satilir

mecburmuyuz satmaya zaten metin baskaninda dedigi gibi kasa dolu

biri isterse bedelini öder alir

biray mentaliteyi buraya cekmek gerekiyor

ne öyle ezik ezik biz niye satamiyoruz tavirlari

1688817678158.webp

Onun için Florya'dır Riva'dır yapmıyor muyuz? Oyuncu satışıyla veya sportif başarıyla olacak şey değil o iş. Rashica gibi garanti adamlar ayrıca o pozisyonu 5 sene tutar, yerine adam bulacağım diye ekstra para harcamazsın.
Her sene böyle zarar etmeye devam edersen 10 tane Riva Florya yap fark etmez sportif faaliyetlerden en azından zarar etmemen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt