Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.382
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LETS GO
Onlar iyi satıyor ama aldıkları parayı çarçur edip zarar ediyor. Bizim elimizde düzlüğe çıkma şansımız var ama oyuncu satmazsak onlardan beter oluruz
Boş konuşma ya cocuklar milli takima da mi torpille aliniyor, ozellikle efe icin avrupa kulupleri ilgili deniyor o da mi yalan dolanTakıntı falan değil istatistik bu. Türkiye’nin her yerinin izleyip eski futbolcunun oğullarını alt yapıya koyarsan bunun adım torpildir. O kadar çok iyiyse bu sene Bolu’ya gitsin 1. Ligi sallasın gelsin. Biz bir yere gitmiyoruz buradayız bakalım 2~3 sene sonra hangi takımda oynayacaklar
efe akman'dan gelir elde edince bikinli foto atAkman kardeşler![]()
agustosta anca balımBakıyorum da hâlâ Saint Maximin gelmemiş.
Gelsin de 13.ayda gelse de olur.agustosta anca balım
Durum öyle değil Florya’dan sonra borcu sıfırlama imkanın var aldığın kadar satarsan borcun kalmıyor bu rakiplerine göre her sene 500 tl faiz giderleri ödememek demek her sene bir zaniolo demekhocam sen beter olana kadar bu ülkenin mevcut ekonomisi zaten fişi çeker her şeyin merak etme. son 10 senemizi keyifle yaşayalım boşver. istersen 55 tane zaniolo sat, ekonomi ortada
Uza lanrashica'ya çok para verdiğimiz gerçeğini kabul edelim
Evet milli takımlarda da torpil ve menejerlerin etkisi dönüyorBoş konuşma ya cocuklar milli takima da mi torpille aliniyor, ozellikle efe icin avrupa kulupleri ilgili deniyor o da mi yalan dolan
tek avuntum senelere yaymısızdır yusuf demirdeki gibi.erden bey peşin vermezrashica'ya çok para verdiğimiz gerçeğini kabul edelim