Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altyapı mevzusu umarım anlasılmıstır.şu an berk kızıldemir ve furkan kocagın üzerine düşülmesi gerekiyor.acayip potansiyeller var ama nasıl a takıma adapte edecegiz bende bilmiyorum.ada yüzgec var,aynı takımdaki sagbek ogulcan var.ege aracı bilmiyo daha kimse ki, komedi resmen.isim cok arkadaşlar,önemli olan Galatasaray ne yapacak

Sosanin bonservisini ödeyemeyiz. Stuttgart 10 milyondan asagisina hayatta birakmaz.

Ha alabilirsek müthis olur, cok iyi oyuncu. Adrese teslim orta kesiyor herif

Ayrıca şunu da belirteyim, aynı bölgede oynuyorlar.

Emirhan u19da 10 gol 7 asist bu sene
Hamza 12 gol 13 asist

Emirhan 2600, Hamza 3000 dk oynamış.

Hamza’dan çok beklentim yok dribblingi dışında çok eksiği var ama bu sene skor etkisi daha iyi.
hamzanın skorerliği ve önemli maclarda sorumluluk alması artı idi bu 1.5 sezonda

Sosanin bonservisini ödeyemeyiz. Stuttgart 10 milyondan asagisina hayatta birakmaz.

Ha alabilirsek müthis olur, cok iyi oyuncu. Adrese teslim orta kesiyor herif
Bugün Rashica 7 sosa 10.Ağustos ortası sırasıyla 5 ve 8e alabiliriz diye düşünüyorum. Bonus verilecekse de gelecek senelerde şampiyonlar ligi katılım bonusu verilebilir

İcardi, Milot, Paredes ve sol bek geldiği takdirde; Victor, Sacha ve Nicolo kaldığı düşünülür ise bu sezon eğer CL gruplarını üçüncü olarak bitirir yahut bir şekilde Avrupa Ligi'nde devam eder isek bir şeyler hayal edebiliriz sanırım...

bi hull maçı neler yaptı

ulan bu acunla kankilik yapan yapan tüm gslileri döveceksin!

durun daha fb sıkıştığında acun transferleri başlayacak

bu senede 10 milyona gustavoyı sangareyi gilan yollarlar oraya
Okandan başla o zaman.Hull inşallah şampiyon olur demis Galatasarayın hocası

sosa 7 milyona biter.rashica 5 milyona bence.ikisi de vadeli ödenir senelere yayarak.sıkıntı yok

Rashica olmazsa olmaz transferdi 7 m euro'ya bitirmek de iyi iş, yaş olarak da düşününce senelerce ciddi katkı alabileceğimiz bir isim hayırlı uğurlu olsun. Icardi'den sonra en önemli parçamızdı.

Nasıl iyi iş. 50m mu isteyeceklerdi Rashica'ya

lequip güvenilirmi?

Lequipe TIER 2

990D4212-8059-40DD-99B1-B96804B31438.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt