Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.407
- 6.391
- 768
Hamza alper potuka benziyor, bir tane kıymetli özellik(top sürme) onun haricinde mevkisizlik problemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden bilyosun bakalımzaha cpalaceda kalacakmış
Insallah dedigin gibi olur, 20 yil a takimda oynarlar ben yanildim derim desteklerim. Ama yuzde 99 boyle bir sey olmayacak.
Su çocuğun soy adi sas akman davala olsa suan kampta idi. Olmama ihtimali nedir?
Allah biliyorya eğer febe alsaydı üzülürdüm bu lige çok fazla bir topçu zahanerden bilyosun bakalım
Ajax ne soydu ManU'yu gecen sene ama. Rahat 200 milyon calmislardir kerizlerdenO sene ki ajaxın ekmeğini yedi . Ingiltereye hele manuya uygun topçu değil. Bizim lige gelse TorreirA kadar katkı verir en az o ayri tabii
100 milyon sadece antonioya verdi 70 kusur sanırım stopere harbi deli para aldı ajaxAjax ne soydu ManU'yu gecen sene ama. Rahat 200 milyon calmislardir kerizlerden
Stuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim varBugün Rashica 7 sosa 10.Ağustos ortası sırasıyla 5 ve 8e alabiliriz diye düşünüyorum. Bonus verilecekse de gelecek senelerde şampiyonlar ligi katılım bonusu verilebilir
O kadar da dusmez herhalde.bjk ya da fb kiralar bunu
Yunustan çok umutluyum inşallah bu sene çok katkı sağlar yeterki takım için oynasınYunus gibi über bir yeteneği bile a takıma tam entegre edebilmiş sayılmayız şu anki mevcut gençlerin işi çok çok zor
YetmezRashica
Sosa
Parades
İcardi
Antonio
Yeter mi?
Yazilanlara gore oyuncu kabul etmis. 10m istiyorlardı 8e biraksinlarStuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim var
Sosa gitmek istiyor ve kulüp de göndermeye niyetli. Ama 15 milyonluk bir teklif bekliyorlarmis
Okadar veren cikmazsa belki dedigin gibi agustosta 8e alma durumu olabilir. O halde almaliyiz zaten, 2 sene sonra kar yaparak satariz.
Ama ben oraya kadar baska bir takimin kendisini kapacagini düsünüyorum.
Sosa bence.Angelino'nun defansı çok iyi değil ama özellikle pas kalitesi bu ikisinden de iyidir hucüm açısından karar alması , topu yönlendirmesi vs. oyun kuruculuk özelliği özellikle defanstan top çıkarma açısından çok daha rakat olur ama Sosa da aralarında hem hücum hem defansif açıdan en dengeli olanıdır bence Angelino'nun kilit pasları vs daha iyi olabilir ama o da biraz fazla oynuyor topla hucümda Sosa daha çok çizgiye açılıp tekte içeriye doğru oynuyor ayrıca Sosa'nın boyu da uzun bekin arkasına atılan toplarda ve sol tarafa havadan gelen topları karşılamada daha avantajlı olacaktır o yüzden biraz daha ağır basıyor benim açımdan.Tavares de en dengesiz olanları.Borna Sosa mı, Nuno Tavares mi yoksa Angelino mu?