Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren aydın alınmadı,cunku caner dogan alındı kanada.forvete de baglantı oyununu oynayan baran demiroglu alndı.yapacak bişey yok.eren pendikspora kiralanmalı

Insallah dedigin gibi olur, 20 yil a takimda oynarlar ben yanildim derim desteklerim. Ama yuzde 99 boyle bir sey olmayacak.
Su çocuğun soy adi sas akman davala olsa suan kampta idi. Olmama ihtimali nedir?

Yahu şu paylaşım yapan eleman ergen triplerinde biri. Kalkmış kanaat önderi gibi paylaşıyorsun

Sa, Icardi, Paredes, Kamada, Rashica, Bernat/Angelino geldi mi?

Rashica
Sosa
Parades
İcardi
Antonio

Yeter mi?

Bugün Rashica 7 sosa 10.Ağustos ortası sırasıyla 5 ve 8e alabiliriz diye düşünüyorum. Bonus verilecekse de gelecek senelerde şampiyonlar ligi katılım bonusu verilebilir
Stuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim var

Sosa gitmek istiyor ve kulüp de göndermeye niyetli. Ama 15 milyonluk bir teklif bekliyorlarmis

Okadar veren cikmazsa belki dedigin gibi agustosta 8e alma durumu olabilir. O halde almaliyiz zaten, 2 sene sonra kar yaparak satariz.

Ama ben oraya kadar baska bir takimin kendisini kapacagini düsünüyorum.

Stuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim var

Sosa gitmek istiyor ve kulüp de göndermeye niyetli. Ama 15 milyonluk bir teklif bekliyorlarmis

Okadar veren cikmazsa belki dedigin gibi agustosta 8e alma durumu olabilir. O halde almaliyiz zaten, 2 sene sonra kar yaparak satariz.

Ama ben oraya kadar baska bir takimin kendisini kapacagini düsünüyorum.
Yazilanlara gore oyuncu kabul etmis. 10m istiyorlardı 8e biraksinlar

Borna Sosa mı, Nuno Tavares mi yoksa Angelino mu?
Sosa bence.Angelino'nun defansı çok iyi değil ama özellikle pas kalitesi bu ikisinden de iyidir hucüm açısından karar alması , topu yönlendirmesi vs. oyun kuruculuk özelliği özellikle defanstan top çıkarma açısından çok daha rakat olur ama Sosa da aralarında hem hücum hem defansif açıdan en dengeli olanıdır bence Angelino'nun kilit pasları vs daha iyi olabilir ama o da biraz fazla oynuyor topla hucümda Sosa daha çok çizgiye açılıp tekte içeriye doğru oynuyor ayrıca Sosa'nın boyu da uzun bekin arkasına atılan toplarda ve sol tarafa havadan gelen topları karşılamada daha avantajlı olacaktır o yüzden biraz daha ağır basıyor benim açımdan.Tavares de en dengesiz olanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt