Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkani sezon sonuna dogru maclarda aldigi sürelerde begendim, ki gecen sezon beni cileden cikartan oyunculardan biriydi. Bu sezon oynadigi zaman hic siritmadi. Torreira nin defansif olarak dayak yemesini önledi.
Biraz oyuncu grubuyla alakalı o. Herkes aynı işi yapıyordu geçen sene. Sorun çözen oyuncu yoktu. Sorun çözen oyuncular olunca bu arkadaş enerjisiyle iş yapti

Stuttgart Porsche ile sponsorluk/is birligi anlasmasi imzaladi gecen. +100 milyon degerindeymis. Adamlar artik mecbur oyuncu satma durumunda olmayacagiz anca iyi teklif gelirse satariz diyorlardi. 8+2 teklifini kabul etmezler.

oyuncu ayrılmak istiyor galiba sözleşmesi de 2025’te bitecek

seneye çok daha yüksek rakamlara satamazlar zaten bence oluru var bu işin üstad

En iyi özelliği oyun disiplini ve oyun standardı olması, 3 aşağı 5 yukarı ne performans vereceği belli olması, senede 5 gol 5 asisti garanti olması vs sayılabilir. Ancak dominant 1 tane bile özelliği yok.
Geçen sene kanatlarda Onyekuru gibi defans arkası koşu atacak 1 tane kanat olsa gol rekoru kırardık. Bir türlü farkı açamadık çoğu maçta. Kerem de Rashica da playmaker'a yakın oyuncular tarz itibariyle. Kanadın birisi Onyekuru tarzı olmalı. Kerem iyice bu role bürünmüşken Rashica ne kadar doğru mesela. Hadi illa hoca istiyorsa bile 7M eder mi sence? Gelecekse ederinde gelsin, gelmiyorsa o paraya başka oyuncular bakılsın demek futbol cahilliği vs olarak lanse ediliyor bazılarınca. Sanırsın atomu parçalıyorlar te Allah'ım. Burası komik. (senin özelinde söylemiyorum)

Nelsson ya da Marcao gelirken kim tanıyordu yav. Scout ekibinin listesinde 50 tane adam vardır bu rakama bitecek. Onlardan birini alıp getirsinler işte 7'a madem. Cumhurbaşkanını eleştirmek için en azından milletvekili olmak gerekir gibi bir şey bu söylediğin.

Lafı dolandırıyorsun. Yaptılar mı yapmadılar mı, çok basit bir soru.
30 gol atmış adam iş yapmış mıdır yapmamış mıdır?
Asist gol toplamda 20 skora ulaşmış adam iş yapmış mıdır yapmamış mıdır.
Aha Haci Wright. İş yapıyor mu yapmıyor mu?
Garry R. yaptı mı yapmadı mı?

Kestanenin diyarı Kastamonu'dan diye başlama.
Raşit 3 mevkide de oynayabiliyor,
Tekniği orta seviye
Uzaktan şutları gayet düzgün
Yedek kalmayı dert etmiyor
Takıma uyum sağlamış birisi
Oyun görüşü de fena değil

Nelsson u tanımayan futbolu bıraksın bi zahmet

Valencia 17 penaltı golü attı
20 skora ulaşmıştan kastın kim bilemedim
Bir de niye forvetleri kıyaslıyoruz onu da anlamadım
Garry i kaça sattık?

Ayrıca geçen sene sözde raşitin bonservisinden daha ucuza 6m a Yusuf u aldık; Yusuf belki de takımdaki en teknik topçudur ama katkısı ne?

Sosa'nın Angelino'dan çok daha düşük bir bonservisle alınabileceğini düşünmüyorum kesinlikle.

Stuttgart ligden düşseydi belki. Ama şu şartlarda ona da minimim 10 kağıt isterler. Hatta daha fazla bence.
Maaş farkeder.

Angelino net 3 alıyordur, Sosa 1.5a bağlanır.

Bu da 4 senede net 6 brüt 10 m euro fark demek.

Ayrıca geçen sene sözde raşitin bonservisinden daha ucuza 6m a Yusuf u aldık; Yusuf belki de takımdaki en teknik topçudur ama katkısı ne?
Bu da yanlış yaklaşım, maaşı düşük olduğundan aşırı pahalı sayılmaz.

Rashica da öyle 4 senelik maliyeti 13 m euro olacak geldiği taktirde. Bugün 31lik Zaha’ya 4 m euro maaş verelim deniliyor.

Sosa'yı Hırvat milli takımında beğenmiştim.Angelino kadar teknik değil ama savunması ondan daha iyi bi oyuncuya benziyor.

Bizim ligde ayakta kalabilen oyuncu daha çok iş yapıyor. Sosa mı? Angelino mu? Fizik olarak, asist sayıları yakın nede olsa diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt