- 23 Ocak 2019
- 24.584
- 32.163
- 2.233
Şaka bir yana sırt, kol ve şort duruyor halaDaha ne sponsoru bro, boşta bi kasık bölgesi kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka bir yana sırt, kol ve şort duruyor halaDaha ne sponsoru bro, boşta bi kasık bölgesi kaldı.
Biz niye 7 veriyoz ozaman5 milyon verecek olsalar rashica'yı alırlar
Aklima gelen en mantikli cözum, orta sahaya turk almak. Emre can olur kerem demirbay olurAngelino muhteşem sol bek cidden çok kalite katar ama şu yerli kuralı yüzünden nasıl bir çözüm olacağını hala bulamıyorum. Angelino'yu getirip ligde yedek oturtmayacağımıza göre bir planlama vardır bu konuyla ilgili.
Yaşına hürmeten konuyu uzatmicam çünkü saçma fikirlerin önüne ket vurmaya çalışmak, çölde kürek çekmek gibidirIcardi de çok maaş alacak, oraya yerli koyalım
dalga geçtim senle yavBiz niye 7 veriyoz ozaman
Bedava topçu yok bu Anadolu takimlarinadalga geçtim senle yav
illa açıklatacaksın
Taksitle filandir herhalde. Tam şartları görmek lazım7 vermemiz saçmalık. Torreira 6 ya geldi
zehraya dmden doğumgünü kutlaması yaptım xDİyidir Kemalcim seni iyi gördüm. Zehrayla mi mesajlastin.
sil——————-Muslera———————
—-Nelsson———Kaan———Apo——
—————Torreira————————-
—————————-Paredes————
Boey———————————Angelino
———————Kerem———————-
————-Icardi————Antonio———
Sıkıştığımız anlarda maç içinde şu kadronun maç çevirmeme ihtimali yok
berkay özcanla takas olurBedava topçu yok bu Anadolu takimlarina
Gerek yok. Berkanimiz var bizimberkay özcanla takas olur
yahu ihtimaller, varsayımlar üzerine kova bir kaleciyi sırf yerli diye kaleye geçsin isteyen sensin ama benim fikirlerim saçmaYaşına hürmeten konuyu uzatmicam çünkü saçma fikirlerin önüne ket vurmaya çalışmak, çölde kürek çekmek gibidir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi