Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.102
- 39.904
- 2.953
Bende seni ciddiye alip mesaj yaziyorum. VınlaaaÜzgünüm ama dursun özbekin taşlıklarına hayran birini ciddiye alamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende seni ciddiye alip mesaj yaziyorum. VınlaaaÜzgünüm ama dursun özbekin taşlıklarına hayran birini ciddiye alamam
yunusta sagda oynuyor.Biri 15 biri 7 ye alınıyor sağ kanat için çok lüks geldi bana. Zaniolonunda ritmini bulması için devamlı oynamalı, daha baris Alper var, o bölge şişik
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rasit yillik 1.5-2Bu adama bile 6.5 verip 2.lige düşmüş takımın oyuncu rashisca nasıl 7 veriyoruz. Bence 7 değildir o daha aza aliriz alirsak
Burhancan ve asistanları da eklensinterim sports,jalminha,mehmet özcan yöneticilerden birisi el atıp şu kolpacıları yasaklasada herkes rahat etse
Kaçırdığın nokta şu Leipzig Angelinho'yu takımda tutmak istemiyor. Vergilerle 4-5 milyon maliyeti vardır. Başka takıma okey olmuyorsa Angelinho bizimle orta yol bulmaya okey olabilirler +pay, bonus falan ile.Haluklar mesele değil de Leipzig zengin takım ve 70 milyon macardan 50 60 civarı da Nkunkudan cash para geldi onlara tam bir tok satıcı adam anca Angeliño kendimi sakatlarim diyip deli taklidi yaparsa bizle anlaşırlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi