Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri 15 biri 7 ye alınıyor sağ kanat için çok lüks geldi bana. Zaniolonunda ritmini bulması için devamlı oynamalı, daha baris Alper var, o bölge şişik

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yunusta sagda oynuyor.
Bize keremle rekabete girecek adam lazım.Tarz olarakda rashica değil bu adam.kapanan savunmalara karşı topla katedecek hızlı bir adam lazım.Şampiyon olduk herşey unutuldu..Ligler devam ederken çok eleştiriyorduk iler uç oyuncularını skorer olmadığı için.Kapanan savunmalara karşı topla katedemiyor kanatlar diye çok eleştiri yapıyorduk.Aynı şekilde prta sahada oyuncuları içinde diyorduk bunu.Hepsi unutuldu.

Orta sahada parades ismi doğru tercih olurmu tartışılır.
boeyin kalması şartıyla angel muazzam olur.
heleki kamada o mevkiye alabileceğimiz en iyi isim olur.Muhteşem olur ama çok zor.

Galatasaray Angelino ile anlaşmak üzere üstüne basa basa söylüyorum, Ndombele kiralanabilir, Rashica transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Rashica Galatasaray'ın da kaptanı olacak, İcardi bitti İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık. Milan kulübü dün itibariyle 9 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunmuş PSG'ye, PSG ise geçmiş olsun bu iş bitti şeklinde bir açıklama yapmış.

images (7).webp

terim sports,jalminha,mehmet özcan yöneticilerden birisi el atıp şu kolpacıları yasaklasada herkes rahat etse

Adı geçen sol beklerden hangisi olursa olsun kafasındaydım. Angelino-Sosa-Tavares hepsi net ihtiyacımız olan tipler ancak Angelino demek ekstra demek. Mükemmel iş olur

nasıl oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluklar mesele değil de Leipzig zengin takım ve 70 milyon macardan 50 60 civarı da Nkunkudan cash para geldi onlara tam bir tok satıcı adam anca Angeliño kendimi sakatlarim diyip deli taklidi yaparsa bizle anlaşırlar

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaçırdığın nokta şu Leipzig Angelinho'yu takımda tutmak istemiyor. Vergilerle 4-5 milyon maliyeti vardır. Başka takıma okey olmuyorsa Angelinho bizimle orta yol bulmaya okey olabilirler +pay, bonus falan ile.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt