Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bir beke o para harcamamak lazim. Onun disinda yeni bilgi vermemis pek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf ile takas fikrini en baştan belirtmiştim. Mevcut durumda üste 6-7 milyona bile çıkılabilir. Büyük takım iddiasında olmak, bazen bile bile kazık yemeyi de gerektiriyor. Kaldı ki kazık da sayılmaz hani. Yusuf kazığı girmiş bir defa; 3 milyonluk bir teklif geldiğini veya geleceğini zannetmiyorum...yusuf demir + 3 milyon veririz
sende ağzının tadını biliyorsun keratayuksek tansiyonum var,24 yasındayımsalma hayekin havuzlu postunu görünce iyce delirdim
Şimdiden başlıkları görür gibiyim Galatasaraylı Kamada febeye Kama sutra yaptı gibi ( forumlarda falan tabi )Herkes için soylemem ama Kamada gelsin ligde kimse tutamaz bizi o kadar iddia ediyorum.
yas pekte bişey farketmiyo acıkcası.kadın kadındır.jennifer lopezi ve salma hayeki görunce anlıyosunsende ağzının tadını biliyorsun kerata
3.5-4 civarı alsak çok iyi olur. Muhammed Şengezer+3 falanda gayet iyi olur.
Kamadayi mi istersen Simanskiyi miYakup’un iddaa ettiği ciddi bir şey oyuncunun Florya’da dahi gezdiğini söylüyor hafife almamak lazım.
Son durumu gayet iyiydi.wijnaldum son durumu nasıl,toparlar mı ki
Sırt, Kol, Şort hatta Konç var.Daha ne sponsoru bro, boşta bi kasık bölgesi kaldı.
Kamadayi mi istersen Simanskiyi mi
agzinin tadini biliyonKamada
Tier 1 diye boşuna demedik. Gercek olmasa bile forumu costurman yeter rtsArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
İCARDİ GALATASARAYIMIZIN 4 (3+1) YILLIK TAPULU FORVETİ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
cıkılır cıkılmasına da tsnin o bolgede adam ihtiyacı var mı? visca mı oynuyor hala?Yusuf ile takas fikrini en baştan belirtmiştim. Mevcut durumda üste 6-7 milyona bile çıkılabilir. Büyük takım iddiasında olmak, bazen bile bile kazık yemeyi de gerektiriyor. Kaldı ki kazık da sayılmaz hani. Yusuf kazığı girmiş bir defa; 3 milyonluk bir teklif geldiğini veya geleceğini zannetmiyorum...