Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım çok iyi olursa sıkıntı olmazUğurcanı vermiyorlar, vasat kaleci alırsak poşete döneriz
sadece bizi rtledi bi de
geçen sezon son 6 maçta rakipler kaleye isabetli toplam 6 mı 7 mi ne şut çekmişler.Takım savunmasında çok iyiyiz maşallahTakım çok iyi olursa sıkıntı olmaz
Avrupada sıkıntı olur ki bence futbolun değişmez kuralı kaleci ve santraforun çok iyi olmalı.Takım çok iyi olursa sıkıntı olmaz
Biz cöp etmiyoruz, nezaman oynama firsati gelse sakatim ayagina kadroda olmuyor. Var birseyler de hayirlisi bakalimYusuf beklenen performansı gösterirse bonservisin en az 3-4 katına satarız. Barçayı görmüş 20 yasinda topcumuzu çöp ilan etmeyelim hemen, saçmalik diz boyu.
Diger yandan ben oldum havasinda devam ederse sonu Emre mor gibi olur, bir kac senede Sivasspor Gumruk tarz takimlarda oynar. Bu tamamen kendisine bagli.
Okan hoca ona sans vermek istemiyorsa da onu Belcika yahut Hollanda ligine kiralayip degerini yukseltebiliriz. Herşey mental durumuna bagli cunku gayet yetenekli cocuk
50k beğeni gelmiş çok normal rtlemesisadece bizi rtledi bi de
yok o ayrı,gelişme oldugunda rtlediği cok oluyo mesele o.yoksa barcelonanın aldıgı vitor roque de 49.000 begeni almıs.ki onu da 10 saat önce rtledi.sonra anlaşma ücretini acıkladı50k beğeni gelmiş çok normal rtlemesi
Çok sıcak çok...Transferde sıcak saatler başladı. Okudukça terliyorum![]()